Smygstartat lite! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Smygstartat lite!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3

Vill börja med att be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterade under veckan som gått… jag har helt enkelt INTE mått så pass bra att jag orkat kika in här.

Livet just nu i allmänhet är rena rama berg och dalbanan och humöret växlar otroligt sabbat. Ena stunder jätte glad, andra stunden arg som ett bi och sedan lite tårar på det. Jag har precis höjt dosen ytterligare på min medicin och ber till gudarna att det snart ska lugna ner sig…. annars får jag nog helt enkelt återgå till min gamla medicinering igen.

Ikväll kommer min bonus moster på besök för att vara barnvakt åt våra små trollungar (Hur gulligt av henne!?). Barnen väntar på helspänn och frågar minst en gång i halvtimmen när hon ska komma;)

Snickaren och jag har blivit medbjudna på Lerbäcksteater och deras mordgåta. Helt klart ett måste om ni ska mot Närke något framöver! Dom är galet duktiga!

Men annars så måste jag visa er att jag har tjuvstartat liiiite med julpyntet. Jag kunde INTE hålla mig när jag fick hem dessa godingar här om dagen;)

Dessa ljusmanschetter från Svensktenn. Jag tycker dom är så himla gulliga med sina små julkulor i guld och silver!

Annars så har det idag inte hänt så fasligt mycket här hemma. Vädret är och har varit katastrof hela långa dagen… och det både blåser och regnar.

Imorgon tänkte jag däremot försöka knåpa ihop min egna snöstjärna. Och blir den bra ska jag självklart dela med mig hur jag gjorde;) wish me luck!

Slutligen tänkte jag visa er dessa godingar..

Blus 1, Blus 2Tröja, Mobilskal 1, Mobilska 2 och Mobilskal 3

Och just nu har faktiskt Ideal of Sweden börjat sin Black weekend Och med koden VIP50FRIEND får ni 50% på hela sortimentet när vi handlar för minst 590kr. (perfekta julklappar) Så pass på innan dom går åt. Ni kommer till hela sortimentet här.

Och här inne är det riktigt fina dealer just nu… frossa i märken som By Malene Birger, Efva Attling, Edblad, Tory burch, Marc jacobs med fler…

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.