Villa Sjöliden

Att ta hand om sitt hår!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Är ni duktiga på att ta hand om ert hår? Jag skulle nog ändå säga att jag själv är rätt duktig. Ända sedan barnsben så har hår och frisyrer fångat mitt intresse. Kunde stå framför spegeln i timtal för att få till den där perfekta frisyren.. både på mig själv och på andra.

Och med tanke på mitt brinnande hårintresse så har jag alltid tyckt om att prova och jämföra olika hårprodukter.

Och ett märke som verkligen ligger mig varmt om hjärtat är Maria Nila.

 Genom att välja Maria Nila väljer du 100% vegansk, klimatvänlig och färgskyddande hårklipp tillverkad i Sverige. Våra kemister utvecklar våra produkter med noggrant utvalda ingredienser som gör skillnad för kunder, salonger, djur och miljön. Hur bra? 

Och tro mig.. har ni inte testat dessa produkter så är det hög tid nu!

Här har ni några produkter som jag verkligen ÄLSKAR!

Torrschampo, Färguppfräschare, Reparerande schampo, Torrschampo.

Jag lovar att ni INTE kommer bli besvikna!

Och just nu fram till 10e november har ni 25% med koden RHINO inne hos Maria Nila.

Slutligen måste jag bara visa er vilken FIN tröja jag klickade hem idag.

Och just nu hittar ni väldigt mycket annat fint till toppenpris här.

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.