Ett lugnare huvud! – Villa Sjöliden

Villa Sjöliden

Ett lugnare huvud!

Innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Idag har jag haft en ledig dag tillsammans med mina två små hjärtan eftersom förskolan var stängd<3 Och vi fick en riktigt fin dag tillsammans… vilket jag är så tacksam för! Ni förstår… den lilla är inne i någon riktig ”trots” fas… och gör tvärt emot vad man säger heeela tiden. Och den stora triggar igång den lilla genom att retas… och hej och hå, vilket liv det blir då! Men idag har dom varit riktigt lugna… thanks god!

Vi startade dagen med lite sovmorgon och efter det en lååång frukost framför tvn. Mysigt! Sedan tog vi bilen till gallerian och klippte båda barnen. Och efter det åt vi lunch på det nya hamburgehaket som nyss slagit upp portarna inne i gallerian.

MAGISKA burgare… och barnen var lika exalterade över sina tallrikar med amerikanska pannkakor med glass, sylt och grädde.

Själv rekommenderar jag deras tryffelburgare som bokstavligt talat smälter i munnen! Och så klart sötpotatispommes till;)

Efteråt tog vi en sväng förbi Kumla och barnen mormor och moster. Mormor hade så klart laddat upp med gofika… vilket var väldans mysigt! En härlig dag med andra ord.

Annars så tycker jag att min kropp börjar anpassa sig till dom nya medicinerna… det känns som att allt som dagligen snurrar i huvudet, och omedvetet stressar upp mig och tillslut får mig att stupa har lugnat ner sig. Tankarna och funderingarna finns så klart kvar,.. men i ”en mer lagom nivå”… jag stressar inte upp mig över saker och ting på samma sätt. Och vet ni… det var flera dagar sedan jag var tvungen att gå och lägga mig och sova pga utmattning och ångest. WOW! Det ska bli väldigt spännande att se hur det blir efter en jobbdag, vilket blir imorgon, Men just den biten att tankarna lugnat ner sig känns mer än positivt! Och det väger absolut upp det jag skrev om i gårdagens inlägg!

Och idag fick jag ett telefonsamtal som jag sett fram emot väldigt mycket… Nästa vecka är det dags för min Ad(h)d utredning att dra igång vilket ska bli SÅÅÅÅ SKÖNT! Äntligen kan jag kanske få en chans att äntligen få njuta av livet till fullo! Hoppas!

Idag tänkte jag visa er en look som jag verkligen skulle kunna bära just nu… så klassisk och stilren!

Kappa (bubbleroom), skjorta (ellos), byxor(ellos) och pumps (flattred).

Sedan hittade jag denna festblåsa som jag blev riktigt sugen på att beställa hem.

Sist med inte minst… fyndläge på en massa härliga märken här inne. Varför inte börja klicka hem lite julklappar. Jag har faktiskt redan fixat tre;)

Ha en fin kväll<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.