Avtrubbad och fina dealer – Villa Sjöliden

Villa Sjöliden

Avtrubbad och fina dealer

Innehåller annonslänkar

God kväll raringar!

Sitter just nu med ett litet leende på läpparna när jag tänker på vilken härlig helg vi haft. Och idag måste jag ändå säga att jag mår ganska bra, dock ganska så avtrubbad, eller loj kanske beskriver det bättre. Vilket jag inte riktigt vet om jag tycker om. En underlig känsla som gör att man inte riktigt känner att man har båda fötterna på jorden. Man är liksom lite i sin egna lilla bubbla. Vi får se om det släpper med tiden… för det gillar jag inte! Dock känner jag mig piggare, vilket är väldigt positivt… då min trötthet verkligen har hämmat mig,

Gårdagen mer eller mindre flög förbi med allt från träning, kalasande och slutligen en middag för mig och Snickaren på tu man hand. Så mysigt! Detta var en 30 års present från min ”bonus” mormor och morfar till Snickaren… så himla fint av dom! Inget går upp mot lite gemensam egentid med varandra (utan barn) när man är förälder.

Bokstödet, ljusstaken, snäckhalsbandet och ljuslyktorna hittar ni till pangpris inne hos Newport. Men även en liknande lampfot och liknande ljuslyktor i bambu.

Annars så såg jag att Royal design just nu upp till 50% på stora delar av sitt sortiment. Så in och kika även där.

Är bra sugen på att bland annat klicka hem dessa..

Bil (house doctor), julgransstjärna (Dbkd), adventsljusstake (Ernst)

Önskar er en härlig söndagskväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.