Villa Sjöliden

Ett litet livstecken!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3

Som rubriken lyder… här får ni ett livtecken från mig efter några dagars tystnad här på bloggen. Anledningen? Jo, i måndags började jag ta min nya medicin, Voxra… och ja… vart ska jag börja. Kan säga att jag krigade mig igenom jobbdagen. Det värsta? Yrseln och illamåendet som var hanterbart så länge jag satt ner… men som när jag skulle ta mig från a till b gjorde att vartannat steg kändes som jag skulle svimma.

Så idag… ja då fick det bli en hemmadag för mig,,, jag kände verkligen att jag inte orkar må så uschligt på jobbet. Och även om jag mår tjuvens idag med så kan jag ändå uppfatta en liten bättring. Så förhoppningsvis går allt åt rätt håll. Jag får helt enkelt ta en dag i taget… och det visste jag ju om. Men vi kan ju konstatera att insättningssymtomen inte är att leka med! Men har fortfarande väldigt stora förhoppningar!

 I morse när jag steg upp var det ett makalöst vackert ljus över sjön. Det var verkligen som att himlen brann.

Visst var det vackert?

Alltså, att ha möjligheten att bo så nära en sjö är så mycket mer än bara rogivande. Det har en mystik över sig. Det är väldigt ofta man blir helt hänförd över hur vackert det är. Det häftigaste är när när hela sjön ”ryker” som ni ser på denna bild.

Magi!

Annars så har jag inte kunnat göra så mycket annat än att ta det lugnt idag… så lite tända ljus och några inredningstidningar fick bli mitt sällskap.

Bricka, och ljusstake

Sedan fick jag här om dagen hem en ny kristallvas som jag suktat efter länge. och just nu hittar ni den till 40% rabatt!

Så avslutar vi så klart detta inlägg med några riktigt fina modenyheter;)

Hårspänne, klänning, kofta, klänning, klänning och klänning

Och idag kan ni bland annat fynda märkeskappor och jackor upp till 75% rabatt här inne. Så in och kika!

Blev även väldigt KÄR i denna skönhet!

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna W

    Hoppas snart de första symptomen ger med sig…
    Ta det varligt med dig själv och tillåt dig att ta det lugnt några dagar.
    Varma kramar Anna