Villa Sjöliden

Bättring och förvirrad!

Innehåller annonslänkar

Hej på er raringar<3 

Jaha… så var även denna helg till ända. Och denna helg har det banne mig INTE hänt mycket för min del… men tanke på utsättningssymtomen jag fått utav att trappa ner mina mediciner jag stått på över 3 års tid… hua. Dock ser jag ljuset i tunneln i och med den nya medicinen, även om jag är fullt medveten om att den också kan ge bakslag under insättningen, Nepp… inget ska vara lätt här i livet;) Men om den här nya medicinen kommer fungera som den ska så är det helt klart värt att må tjuvens en stund.

Idag hade jag i alla fall en liten gnutta mer energi än vad gårdagen bjöd på och jag var sängliggandes hela långa dagen. I förmiddags medans Snickaren var iväg med Milian på fotbollsträning och lilla Flisan var kvar hos Moster… lyckades jag efter mycket om och men få till en liten städning, Varför prioriterade jag min ork på detta kan man ju undra? Jo… för OM det (hoppas inte) blir så att jag får det tufft i veckan… så vet jag att jag kommer MÅ SÅ DÅLIGT om jag behöver ligga hemma och se massa damm och saker som ligger spridda högt och lågt, Så det var heeelt egoistiskt tänkt! Alltså i förebyggande syfte;) Så jag pendlade mellan att städa ett rum i taget och gå och lägga mig under en filt i soffan. Men städat, ja det blev det… och innan resten av familjen dundrade in genom ytterdörren!

Så himla skönt, som alltid, att få bort dom där rackarns dammråttorna;)

Och min hjärna är helt och hållet förvirrad just nu… för imorgon var jag HELT inställd på att förskolan hade stängt vilket innebär att jag fixat ledigt från jobbet och planerat våran dag i huvudet. Men… så kläcker Snickaren ur sig nu på kvällen att det rör sig om nästa måndag,,, what!? Så Milian (som också ställt in sig på ledighet imorgon) brast ut i storgråt… och jag blev måttligt irriterad där ett tag. Men, men.. det är som det är… och jag tror faktiskt min chef blir lite lättad eftersom det var lite personalbrist den kommande veckan på jobbet.

Och avslutningsvis vill jag såklart visa er några fina nyheter…

Byxor (bubbleroom), cardigan (bubbleroom), kappa (bubbleroom, klänning (gina tricot), kofta (gina tricot) och byxor (gina tricot)

Sedan var väl dessa vansinnigt snygga!?

Sedan kan ni fynda så himla mycket fint här inne just nu…. så in och kika!

Och vet ni,,, själv fick jag lite julfeeling i helgen när jag låg nerbäddad och tyckte synd om mig själv… (eller kanske var det köpmani) men det låter bättre med julfeeling;) haha! Jag beställde i alla fall hem denna skönhet som jag suktat efter i över ett års tid!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.