Villa Sjöliden

Utsättning av läkemedel!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina vänner<3

Just nu har jag nyss vaknat till efter att ha legat och sovit i stort sätt hela dagen. Med undantag för någon timme hit och dit. Mitt humör är INTE att leka med just nu… är allmänt irriterad och minsta lilla får mig att mer eller mindre explodera. Som tur är har barnen varit på vift större delen av dagen och så även Snickaren. Detta är vad utsättningen av mitt nuvarande läkemedel gör mot mig… och drömmer… intensiva drömmar när jag väl sover. Drömde nu när jag sov att jag var helt bortdomnad i halva ansiktet och troligen hade åkt på en stroke. Alltså va!? Och inatt drömde jag vi var ett gäng som skulle flyga utomlands… och innan vi hade fått vända om hem ett x- antal gånger pga att vi glömt viktiga saker så som till exempel pass så kunde vi äntligen checka in på flygplatsen. Men då upptäcker vi en bekant som står tillsammans med någon annan manlig gestalt (och gullar) än hennes sambo. Och konfrontationen blev ett faktum? Alltså… ni hör ju! Galna drömmar!

Och ikväll skulle jag och Snickaren iväg på lite festligheter som vi sett fram emot… jag har sprungit fram och tillbaks till badrummet under mina vakna stunder och verkligen försökt tagit tag i mig själv… alltså försökt piffa till mig lite… men nej… jag klarar INTE av det just nu. Det kliar i hela kroppen och jag hittar inte fokus… Så det slutade med att min stackars Snickare fick åka på festen själv. Och barnen sover hos sin moster<3

Detta förklarar just nu lite frånvarande inlägg här inne… hoppas ni förstår!

Tallriksunderlägg, och ljuslyktor (newport), lampor (ellos)

Vi får helt enkelt hoppas att jag mår lite bättre under morgondagen…

Idag tipsar jag om lite modenyheter… och glöm inte att med koden metapicnakd får ni 15% rabatt inne hos NAKD tom 20/10.

Tröja (nakd), halsband (nakd), tröja (ellos), tröja (ellos), Blus (nakd), skjorta (nakd)

Ha en fin lördagskväll<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.