Att famla i mörker! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att famla i mörker!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Igår eftermiddag var jag på strålande humör… så glad, har ja inte känt mig på veckor. Anledningen? Jo, efter förra veckans galna dipp ringde jag till min läkare och sa att jag verkligen behövde en tid. Syftet med läkarbesöket? Ja, det visst jag nog inte riktigt själv… men kände att jag famlade i mörker och att någon kunnig kunde tända ljuset igen. Så jag förberedde mig mentalt på att få frågan “vad är anledningen till detta besök?” eller “vad kan jag hjälpa dig med?” … och jag rustade mig själv inombords för hur jag skulle lägga upp samtalet,,, “ja, jag vet faktiskt inte riktigt själv” eller något i den stilen. Men frågan kom aldrig riktigt… och denna FANTASTISKA läkare behövde i stort sätt bara läsa lite i mina journaler och titta på mig för att sträcka ut en hjälpande hand. Han förstod DIREKT mitt problem… och jag är så himla glad för det!

Resultatet av besöket blev att jag nu ska få testa en ny medicin… en medicin som i första hand är mot ADD och jag har sååå höga förhoppningar. Den ska hjälpa mig att ta bort depression OCH TRÖTTHET! Äntligen någon som förstår mitt problem… mitt ständiga lidande av denna galna trötthet som jag dagligen lever med. På dagarna (på jobbet) kan jag kämpa emot… men jag vet, att om jag sätter mig ner och slappnar av lite för mycket, så skulle jag somna, När jag kommer hem där emot… ja då kan jag inte kämpa längre… då måste jag sova… först någon timme när jag kommer hem från jobbet, eller efter maten, Sedan är jag vaken max ett par timmar för att sedan lägga mig för natten. Jag sover konstant… Jag proppar i mig dubbel dos av D vitamin (50ug) och startar dagen med en berocca boozt… men nej,

Så nästa vecka, när jag fasat ut min nuvarande medicin så kommer jag börja med något som heter Voxra. Spännande!

Jag kan säga, att detta läkarbesök gjorde hela min dag! Han gav mig hopp i mörkret… och jag håller tummarna så hårt så det värker för att detta ska ge mig en lite skjuts i rätt riktning. En riktning som gör att jag kan börja njuta av livet på riktigt… Heja Heja!

Ljuslyktor (newport), Snäckhalsband (newport), liknande kruka (royal design)

Annars, så tar jag just nu dag för dag, timme för timme… och kämpar för att få dagarna att rulla på. Japp, så är det… inget att hymla om! Jag försöker att inombords trycka bort känslan av skuld… skuldkänslor mot min älskade Snickare och mina älskade barn. Men det är svårt, svårt när man känner sig och just nu kanske till och med är världens sämsta mamma, och sambo. Men det får vara så just nu… det är helt okej… för min kropp fungerar just nu INTE som den ska. Och stretar jag emot för mycket så kommer jag att krascha… och där vill jag INTE vara!

Men, nog talat om detta;) och till något mycket mer positivt.

Jag har något roligt till er läsare… en exklusiv rabattkod som ger er 15% på allt inne hos Nakd! Ange bara kod: metapicnakd i kassan.

Här har ni några av mina favoriter!

Klänning, blus, byxor, blus, byxor, blus

Sedan tyckte jag denna var väldigt fin!

Och just nu kan ny fynda bland annat By Malene Birger upp till 73% här.

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine

    Hej! Du kanske redan har erfarenheten…men vill ändå tipsa om att be din läkare om att även få träffa en arbetsterapeut för att prata om livspusslet. Ibland kan man behöva en utomstående som tittar in i livet och som kan ge råd om hur man kan strukturera upp pusslet bättre för att orka mer. Jobbar själv som arbetsterapeut inom specialistpsykiatri så jag vet att din situation/mående inte är ovanlig. Hoppas du får den hjälp du behöver! Kram