Nya accessoarer och veckans villhöver! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Nya accessoarer och veckans villhöver!

Sponsrat inlägg av Ideal of Sweden

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Idag mina vänner har regnet stått som spön i backen! När jag kom in till omklädningsrummet på jobbet i morse var det folk som gått och cyklat till jobbet… det minst sagt dröp om deras kläder, Hua!

När jag kom hem från jobbet väntade en värmande brasa och en frusen Snickare som suttit ute i regnet hela långa dagen. Visserligen självförvållat, men ändå;) Japp, älgjakten drog igång årets kanske mest regniga dag…. och inga djur i sikte! Så kan det gå.

Annars så väntade även ett efterlängtat paket i brevlådan när jag kom hem… Lite nya höstiga accessoarer från Ideal of Sweden…

Ett galet snyggt laptopfodral i en härligt mörkröd färg, en snygg väska och lite nya mobilskal. Med koden CHARGE har ni just nu 20% inne hos Ideal of Sweden

Idag tänkte jag även att vi kör en veckans “villhöver”

Blus (gina tricot), Ett återställande nattkoncentrat för hyn (lyko), Klänning (bubblerom), Ögonskugga (Lyko), topp (bubbleroom) och blus (gina tricot)

Och just nu har Lyko ta 3 betala för 2 på alla NYX produkter! Min absoluta favorit produkt är denna Setting spray, GRYMT BRA!

Ha en underbar kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.