Grått och rått! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Grått och rått!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina! 

Jisses vilken grå dag det varit idag… både grått och rått ute och även hela jag har känt mig grå. En riktig skitdag så att säga… ni vet när man känner sig helt och hållet vissen. Ingenting känns roligt… och tankarna snurrar kring vad meningen med livet är.

Sådana här dagar är INTE bra för mig som är så svart och vit…  Men det är bara att försöka ta sig igenom dagen och titta… jag lyckades den här gången med.

När jag kom hem från jobbet så kom min farmor och farfar på en fika… vilket gjorde att tankarna skingrades och livet kändes en aning lättare.

Liknande brickbord hittar ni här.

Sedan har jag hittat lite godbitar i nyhetsdjungeln åt er…

Klänning, tröja, tröja och klänning (ellos)

Sedan tog jag faktiskt och beställde hem denna till superpris efter att en jobbarkompis kom till omklädningsrummet med just den jackan på sig här om dagen… DEN VAR SÅ HIMLA FIN så jag var tvungen att prova den… och ja, så HIMLA skön! Så passa på om ni vill ha en riktigt skön vardagsjacka som täcker rumpan;)

Ha nu en fin kväll, så laddar vi upp och hoppas på en bättre dag imorgon;) 

Kram Nathalie

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.