Mormordos! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Mormordos!

Sponsrat inlägg från swiss clinic

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Idag kom barnens mormor på besök lagom till lunch… så mysigt, då det känns som det var väldigt längesedan vi träffades. Och det blir ju lätt så… livet snurrar på i en hejdundrande fart för oss alla, och då blir det perioder som vi träffas mer sällan. Men nu har barnen fått en mormordos och jag en mammados.

Efter lunchen så tog vi tjejer oss en tur till våran lokala blomsterhandel. Jag var på jakt efter vitlökar som jag skulle plantera ut i pallkragarna. Och lite fina blomster till entrén som ser så kal och tråkig ut nu när alla krukor åkt in på vinterförvaring.

Även mormor var nöjd eftersom hon fann sig en ny rumsgran!

När vi kom hem hade jag önskemål att ta lite fina höstbilder på barnen… alltid kul att ha. Efter ett rejält trugande fick vi till och med Milian att följa med ut.

Den lilla killen gillar INTE att bli fotograferad. Medan Alicia gladligen följer med. Tror Milian brås på Snickaren;)

Mina små älsklingar… som både ger mig gråa hår och får mitt hjärta att volta av lycka! Tänk vilken kontrast.. haha!

Min kappa hittar ni här (bubbleroom) och Alicias kappa hittar ni här (lindex).

 

När vi kom tillbaka in i värmen (fy bubblan vad rått det är ute nu) bjöd jag på nybakad chokladkaka! Ni får receptet imorgon;)

Efter att mormor åkt hemåt igen så roade jag mig (tillsammans med barnen) med att plantera ut vitlökarna. Så spännande!

Och nu när barnen sover ska jag ta och boosta min hy! Det känns verkligen att höstluften är bra mycket torrare än sommarens luft,

Dessa FANTASTISKA produkter ska jag ta och använda mig utav ikväll. En härlig behandling med swiss clinics microneedling roller som stimulerar hudens förnyelseprocess, bidrar till en jämnare hud och ger upp till 3x gånger bättre upptag av dina övriga produkter. Så SKÖNT!

En ansiktsrengöring från caudalíe som rengör huden utan att torka ut den… så bra!

Mina älskade ansiktsmasker från Peter Thomas Roth! Ni hittar dom inne hos Lyko! Dom perfekta ansiktsmaskerna för sig som vill känna att det händer något direkt! Dom är MAGISKA!!

Och slutligen en riktigt härlig kroppskräm som doftar helt magiskt av rismjölk och körsbär, alldeles sådär perfekt fräscht! Stärker huden intensivt och gör den fastare. Ni hittar även den hos Lyko.

Idag tänkte jag visa några fina pyjamasar, som är perfekt att mysa runt i när det blir kallare. Älskar både pyjamas och nattlinne… och känner mig så mysig så fort jag får på mig det!

Pyjamasset (bubbleroom), Pyjamas (ellos), Pyjamas (ellos), Nattskjorta (ellos), Nattlinne (ellos) och Pyjamasset (bubbleroom)

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.