Villa Sjöliden

Ruggigt och fina erbjudanden!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Himmel vilket ruggigt väder det är ute just nu… och ja… hela långa dagen! Regn, blåst och endast 7 grader ute!

När jag kom hem från jobbet var jag så himla frusen… sådär ända in i benmärgen (som man så fint brukar säga). Snickaren och Milian åkte iväg på fotbollsträning och Alicia fastnade framför barnprogram. Ja… och vad gjorde jag… jo jag drog fram en av fåtölj så nära kaminen jag bara kunde… slängde på mig en filt, och toksomnade. Tills lilla Alicia kom och väckte mig genom en försiktig strykning på kinden och frågade om jag sov gott. Lilla pluttan<3

Nu sover båda barnen och jag fortsätter njuta av den sprakande brasan, medan vinden viner utanför fönstren.

Får lite smått ont i magen när jag tänker på mitt stackars citrusträd som fortfarande INTE är intaget, och får stå ute och plågas i stormen. Hoppas det överlever natten och att vi klarar oss från minusgrader. Får se om jag kan lura på Snickaren att bära in den vansinnigt tunga krukan åt mig. 😉

Annars så är det några intensiva dagar vi har framför oss här hemma. Snickaren har morgondagen på sig att färdigställa formen eftersom det är dags att gjuta väggarna på fredag. SPÄNNANDE!

Fick även höra att det kommit massa nya linermodeller av J, vilket känns fantastiskt. Är själv inget jätte fan av just mosaiklooken… och den är på väg bort nu om man får tro dom nya katalogerna och J. Tänk när det äntligen är dags att välja liner… gaaah, kan knappt vänta! Men det blir till vårkanten, så jag får otåligt vänta en stund i alla fall;)

Idag tänkte jag tipsa er om att Jotex just nu kör 20% på alla sina dekorationer och sängkläder, Här är just nu mina favoriter!

 

Sedan har Archiveseven just nu en kampanj köp 3 betala för 2 på alla deras fina posters.

 

Och med koden 405445 får ni just nu 25% rabatt på Isabella x Stylein hos ellos.

Här är några av mina favoriter

 

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.