Villa Sjöliden

En någorlunda soft dag!

Innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3

Inatt klockan 03 fick jag bege mig, yrvaken ut på vägarna för att hämta upp Snickaren som efter sin utekväll med grabbarna landat i grannkommunen.

Och det var ett gäng glada grabbar som mötte mig… dom hade haft en väldigt trevlig kväll tillsammans och det märktes på Snickaren att han njöt… njöt att det för en stund var lite som förr. Härligt! Ibland behöver man verkligen en sådan kväll.

Så jag kan meddela att det har varit en liten halvsliten Snickare som i stort sätt spenderat hela dagen i soffan här hemma;)

För min del har dagen bestått av att rensa ut barnens sommarkläder ur garderoben samt att baka. Bakverken har jag tänkt ta med mig till jobbet och bjussa på imorgon.

Barnen kom hem vid 11 snåret tillsammans med sin kusin som är jämngammal med Milian, och himmel vad roligt dom haft. Det känns verkligen att dom börjar bli äldre… Dom leker så himla fint tillsammans<3

Jag måste ju bara visa er mina nya blomster som jag inhandlade här om dagen på blomsterlandet. Fråga mig INTE om sort… för det har jag ingen aning om… men häftiga det är dom!

Så fina med sin mörkröda blad och knallorangea blommor. Dom passade verkligen perfekt i pappkrukorna från DBKD (ellos).

Och så måste jag ju uppdatera er om poolbygget som faktiskt går framåt. Medan jag var iväg till Västerås i helgen så hade Snickaren betongbilen här hemma. Så nu har vi en fin bottenplatta. Nästa projekt är väggarna som ska formas, isoleras, armeras och gjutas. Spännande!

Idag tänkte jag att vi skulle ta en till på några riktiga festblåsor!

Grön klänning, grå klänning, vit klänning, svart klänning, mörkblå klänning, blå klänning (bubbleroom)

Perfekta klänningar om man ska på någon glammig fest eller ett bröllop i höst och vinter!

Sedan har jag lite svårt att släppa denna goding!

Ha en fin kväll bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.