Glammig ryggsäck och dress for success! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Glammig ryggsäck och dress for success!

Innehåller annonslänkar

God morgon raringar<3 

Gårdagen blev en riktigt blåsig sådan, det riktigt stormade utanför fönstren. Och resten av veckan ser ut att bli rätt blåsig den med, Just blåst är någonting jag gärna klarar mig utan. Tycker man blir alldeles matt när man är ute i blåsten.

Nepp, jag fortsätter hålla min inomhus tror jag;)

Idag känner jag mig fortfarande INTE direkt på topp, så det får helt enkelt bli ytterligare en hemma dag för min del. Får hoppas att det vill ge med sig snabbt nu!

Någon det riktigt kryper i kroppen på (förutom mig själv) är Snickaren… han tycker det går alldeles för långsamt med poolbygget just nu. Dock kan vi inte göra så mycket mer just nu än att invänta betongbilen för att gjuta plattan. Där är vi faktiskt lite lika jag och min älskade Snickare… börjar man med ett projekt så vill man gärna att det ska flyta på;)

För min del funderar jag just nu på utseendet,,, hur ska pergolan vara utformad? hur ska staketet se ut… osv. Mycket planering och en hel del häng inne på pinterest blir det för att leta inspiration.

Idag tänkte jag visa er ett galet grymt samarbete med Gaston Luga som gör fantastiskt fina ryggsäckar med en glamorös touch.

Jag älskar min och använder den dagligen både till jobb och fritid. Galet snygg och moderiktig!

Fri frakt och fria returer och om man beställer just nu får man en urfin necessär på köpet!

Med koden villasjoliden15 har ni dessutom 15% rabatt på allt!

Sedan måste jag visa min nya fina kappa som jag fick hem i veckan… en perfekt höst/ vinterkappa där man kan välja att ha pälskragen på eller utan.

Kappan kommer från bubbleroom och ni kommer till den här.

Annars tänkte jag idag visa er några grymt fina kreationer till höstens och vinterns fester och tillställningar.

Jumpesuite (bubbleroom), Klänning (nakd), Klänning med puffärm (nakd), Klänning (bubbleroom), Omlottklänning (bubbleroom), klänning (ellos), Klänning (ellos), Klänning (ellos)

Dress for success eller vad säger man! Galet snygga klänningar som är lätta att både klä upp och klä ner! Klä ner med ett par tuffa sneakers eller klä upp med ett par klackar eller stövletter. Vardagssmycken eller maffiga smycken! Ja, mörk färg är en lätt färg att jobba med helt enkelt… och galet snyggt!

Sedan tyckte jag denna var galet fin!

Ha en härlig måndag fina ni<3  

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.