Villa Sjöliden

Hudvård på 90 sekunder!

Innehåller annonslänkar

God kväll raringar! 

Är ni duktiga på att ta hand om eran hy? Jag går i perioder… och tills för ett par år sedan brydde jag mig inte alls faktiskt. Tvål och vatten räckte bra! Tills min kompis som då jobbade i hudvårdsbranschen fick höra hur jag underhöll min hy och i stort sätt skrek rakt ut! Jag har aldrig haft någon problemhy och därför aldrig känt att jag riktigt behöver bry mig,,, tills jag fick det förklarat för mig att hur jag tar hand om min hy sätter grunden för hur min hy kommer se ut under resten av min år. Så jag blev bättre…. ja i alla fall i perioder;) Bättre än inget alls eller hur? 😉

Men nu måste jag verkligen dela med mig av något som drog min uppmärksamhet

till sig. Produkter som lätt och smidigt, utan att ta dyrbar tid ger en mer fast och elastisk hy! Produkter som Vunnit beauty awards från bland annat Elle!  Anti- aging som du har nära till hands, Ansiktsbehandling som du bara behöver ha 90 sekunder till övers för, lyster hela dagen. Skräddarsydda rengöringsprogram som är synkat och analyserat enbart för dig.

Jag blev i alla fall fast när jag läste om dessa produkter och känner direkt att jag vill pröva,… så dessa produkter kommer verkligen läggas in på min ”behöver lista”. Ni kommer till Foreos hemsida här.

  1. Ansiktsrengöring och spa liknande massage 2. Personligt anpassad ansiktsrengöring och anti-aging massage 3.Revolutionerande ansiktsmask på 90 sekunder. 4. Världens första 2-i-1-rengöringsborste och hjälper dig att skanna av och skräddarsy den perfekta behandlingen för din hy!

Vill ha och behöver dessa produkter!!

Annars är min all time favorite denna enzymmask som tar bort döda hudceller, Och jag LOVAR, du känner hur det händer saker med huden när du använder den!

Denna ansiktsmask finner du bland annat inne hos lyko.

Och förutom hudvård så tänkte jag även visa er några modenyheter som jag fastnat för!

Klänning, jacka och blus

Ha nu en fin kväll bästa ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.