Villa Sjöliden

Dukning och tröjor

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Vilken effektiv dag vi haft här hemma idag… känns som den bara flugit förbi… på gott och ont;) Det är alltid skönt när man känner att man får saker och ting gjort på ett effektivt sätt… men nackdelen är att dagarna ofta swishar förbi då.

Jag fick i alla fall min städning gjord… och jag kan säga att den BEHÖVDES verkligen!!! Och medans jag jagade dammråttor inomhus, tog Snickaren med sig barnen ut och grävde bort grus och dekorsten i en av våra rabatter. Barnen hjälpte till att köra bort grus med sina små sandlådekärror och var så nöjda att don fick vara med och greja.

Anledningen till varför vi tar bort allt grus är för att den rabatten kommer försvinna i och med poolbygget som vi ska börja med om några veckor, Nu är jag dock mest nervös över att flytta mina fina vidjehortensior som är maffigare än någonsin.

Till kvällen bjöd vi hit min pappa med familj för lite kvällsmat… Snickaren gjorde i ordning sin goda vildsvinskebab. MUMS!!

Tänk vad lätt det är att duka fint när man har en trädgård som står i full blom! Älskart!

Luktärtor… både magiskt vackra och doftar helt ljuvligt!

Var till och med tvungen att sätta två små buketter med luktärtor på bordet.

När kvällen kom med sitt mörker satt vi och beskådade blixtar över sjön… som tur var höll sig åskan runt om oss och kom aldrig nära.

Tycker verkligen åska är otroligt mysigt… men nog har jag respekt!

Idag tänkte jag visa er några fina stickade tröjor nu när höstmörkret smyger sig på,,,

Beige tröja, vinröd tröja, beige lång kofta, vit tröja.

Önskar er en fin kväll raringar<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida ernfridsson

    Ert glasrum är helt otroligt! Jag och min sambo planerar att bygga ett liknande och jag undrar hur långt och brett erat är? Det verkar vara så perfekt i storlek?