Villa Sjöliden

Söka svalka och grymt erbjudande!

Innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Här är vi nyss hemkomna efter en dag vi sjön… det går liksom inte att göra så mycket annat just nu om dagarna när det är så hett!

I onsdags var vi hemma hos barnens mormor och badade… så skönt… men inse så svalkande i det 29 grader varma vattnet;)

Sedan fick barnen vara kvar medans jag och Snickaren lånade varsin cykel och hojkade ner till Kumlas sjöpark för att möta upp lite vänner.

Medan vi väntade in resterande sällskap var vi tvungna att svalka ner oss med varsin drink… och lite salt! Jublade nästan rakt ut när jag insåg att dom hade min favoritdrink Apertivo spriz… en sötare variant av Aperol spriz… och inte alls lika besk, Nu ska jag erkänna att jag inte har något emot en vanlig Aperol spriz heller,,, men denna är banne mig snäppet bättre!

Sedan anlände resten av sällskapet och vi kunde beställa in våran mat…

Jag beställde en röding som var ruskigt god!

Sedan drog allsången igång och vi insåg ganska snabbt att vi valt fel onsdag… vi kunde nämligen knappt en ända låt.. haha!

I torsdags åkte vi till vårat smultronställe bland klipporna i norra Vättern och badade med nästan hela släkten. Så mysigt!

Och idag passade vi på att ta oss lite sovmorgon här hemma,,, Både vi och barnen blir väldigt möra av denna värme. När vi vaknade gjorde vi oss i ordning och tog bilen till Bäcksjön i Östansjö. Väldigt barnvänligt och inte alls så mycket folk… helt lagom!

Ja, just nu ser våra dagar ut så här… antar att det är samma för de flesta med semester. Man kan inte göra så mycket annat än att bada när det är så himla varmt! Men vi ska inte klaga,,, det var väl härligt att värmen äntligen kom tillslut,

Vet ni, idag har jag verkligen ett dunderbra erbjudande till er som tycker om parfymer eller vill hitta eran nya favoritdoft… Ni kan kika in hos Sniph och läsa mer här, Och just nu får ni 25% rabatt med koden WELCOME25. Och det är utan bindningstid! Sjukt bra!

 

Sedan måste ni gå in och kika på Ideal of swedens nya kollektion! Galet fin!

Ni hittar bland annat dessa skönheter i den nya kollektionen!

 

Sedan hittade jag dessa underbara godbitar inne hos NAKD!

Topp, klänning och klänning

Och för att inte tala om denna som jag blev galet förtjust i!

 

Ha en fin kväll raringar<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.