Villa Sjöliden

Hallonmuffins och höstnyheter!

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Idag blev det ytterligare en regnig dag här hemma.. och vad passar då bättre än att jag och barnen fortsätter med vårat bakrace. Var nämligen ute i trädgården igår kväll, när barnen somnat och plockade en hel bunke full med stora trädgårdshallon och vildhallon, Mums!

Så klart slängde vi ihop några hallonmuffins!

Efteråt åkte jag och Alicia en tur till Ikea för att köpa ramar till mina posters som ska vara en del av den blivande tavelväggen här hemma (bilder kommer). Medans vi uträttade ärenden och mumsade korv på Ikea tillsammans med resten av befolkningen i Örebro (ja, jag lovar att det kändes som ALLA var där) var Snickaren och Milian hemma och monterade ihop hans efterlängtade beställning som kom med postbilen på förmiddagen, Ett fotbollsmål som han sparat ihop till själv. Och när jag och Alicia kom tillbaka hem pågick fotbollsmatchen för fullt ute på gräsmattan. Lyckligare kille fick man leta efter!

Titta min fina hortensiabukett som jag plockat in från trädgården! Helt fantastiskt!

På kvällskvisten väntade middag hemma hos min pappa med sambo tillsammans med min farmor och farfar. Så mysigt… älggryta stod på menyn, och alla mumsade och njöt av det möra köttet.

 

Idag tänkte jag att vi skulle köra en veckan ”villhöver” med både lite inredning och mode.

Hittade så himla snygga höstnyheter som mer än gärna får ta plats i min garderob!

Cape (Stenströms), Topp (Bubbleroom), Kofta (Stenströms), skor (Flattred), Kappa (bubbleroom), Topp med skjorta (Bubbleroom)

Sedan hittade jag dessa nyheter från Ellos..

Matta, fotölj, bambuparasoll, matta

Tycker mattorna påminner väldigt mycket om Classic collecion.

Ha nu en underbart fin dag <3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.