Villa Sjöliden

Gyllene svan och bärplock!

innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3 

Ojoj vad dagarna flyger iväg… Snart har en hel semestervecka gått och dagarna har hittills varit fullspäckade. Gårdagen började med att vi vaknade upp till en gråmulen himmel. Dock var det riktigt varmt i luften vilket var riktigt skönt, Jag och barnen hade bestämt dagen innan att vi skulle åka en tur till mormor och moster och bada i poolen om vädret, var fint… men nu kände vi att det inte lockade allt för mycket att bada när solen inte sken. Så jag började storstäda… ja, tills telefonen ringde;) Det var barnens mormor som övertalade oss att packa ihop och komma och bada. För hemma hos henne var det minsann fint. Skeptiskt som jag var blev det lite motvilligt att vi bestämde oss för att åka. Storstädningen fick fortsätta på kvällen. Och oj vilken tur att hon övertalade oss… för vilken underbart fin dag det blev!

Mormor åkte till och med och hämtade ut ett paket som låg och väntade på posten när hon hörde att vi skulle komma. Barnen blev överlyckliga när moi kämpat klart med att blåsa upp den gyllene svanen/ flamingon.

 

Alicia var dock skeptisk till en början och ville hellre känna på svanen upp på land.

                        Milian däremot tog första bästa chansen och slängde sig direkt på den gyllene svanen.

Och ja… den stackare svanen fick vara med om mycket.. haha!

Till och med jag fick prova… ja en liten stund i alla fall!

Och på kvällen kom även Snickaren och gjorde oss sällskap vid grillen. För när vi inte solade eller badade… ja då åt vi.

Tänk vad härligt…. nästa år har vi en egen liten oas här hemma på tomten. Fördelen med pool är att man tar tillvara på sommardagarna på ett helt annat sätt. Hade det varit lite halvmolnigt så hade man aldrig åkt i väg och lagt sig vid sjön. Men tittar solen fram någon timma hit och dit så kan man ju faktisk lägga sig vid poolen och njuta här hemma.

Och idag startade vi dagen med att åka och plocka jordgubbar. Barnens gammelfarmor villa ha lite jordgubbar att frysa in så hon kunde koka kräm. Så jag och barnen fixade det såklart!

Jordgubbsplocken ligger ett par kilometer hemifrån oss och är så himla mysigt!

Och visst blev det en massa jordgubbar plockade till gammelfarmor.

Så vi packade in oss i bilen och åkte för att lämna över gubbarna.

Och hos gammelfarmor och gammelfarfar finns det mängder av godisbuskar (vinbärsbuskar) som hägrade. Barnen plockade för fullt och fyllde burk efter burk.

Gammelfarfar gick och hämtade grenar åt barnen som dom kunde sitta och plocka med. Och Alicia tyckte här att gammelfarmor skulle hjälpa henne.

Ja två underbara dagar är till ända…

Och från och med imorgon går även Snickaren på semester… ÄNTLIGEN!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.