Firande och Yumi lashes! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Firande och Yumi lashes!

innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3 

Sedan jag gick på semester (i fredags) har dagarna verkligen gått i ett! Igår kväll var det dags att fira min ena lillasyster som blev Sjutton år!!! Vart tog den tiden vägen?? Ja hjälp, kändes som det inte var så länge sedan man själv fyllde sjutton!? HUA!

Och här lyckades jag få en bild på födelsedagsbarnet tillsammans med mina små vilddjur. Milian och Alicia hade under dagen valt sina outfits när vi besökte köpcentret. Linneskjortan och klänningen hittar ni hos Gina Tricot. Visst var dom fina?? Men även mosters outfit är från samma ställe.

Medan maten dukades fram spelade vissa fotbollsmatch på tomten.

Glasen fylldes med bubblor av oss tjejer (ja, vi som hade åldern inne vill säga;)

Fannys underbara klänning hittar ni här (By Malina).

Och visst måste man hjälpa till och bära fram tårtan till moster.

En fin kväll som avslutades med att båda barnen tjatade till sig att få sova över hemma hos moster<3

Och idag hämtade jag upp barnen och moster för att ta en tur in till Örebro. Jag hade bokat in mig på en behandling hos bästa Sofie på My Corner. Ja precis,,, hon som gjorde mina fina Phi brows i vintras (som ni kan läsa om här). Nu var det dags att testa på Yumi Lashes… och himmel vad nöjd jag är över resultatet!

Och för er som inte vet vad jag pratar om så kommer här lite info om vad just Yumi Lashes är för något.

Yumi Lashes är en avancerad, parabenfri keratinbehandling på dina egna fransar. Behandlingen lyfter och böjer dina fransar uppåt samt fyller dom med keratin och vitaminer inifrån. Behandlingen avslutas med att dina fransar färgas och lamineras.

Alltså, det bästa med allt är att man kan skippa maskaran och lösögonfransarna och ändå få ett fantastiskt resultat som är mer skonsamt för dina fransar. Sedan är Yumi Lashes även allergivänligt och fritt från starka kemikalier och parabener,

Här ska ni få en bild på mina fransar innan behandlingen

Jag har ganska långa fransar, men dock inte alls mycket böj!

Efter Yumi Lashes ser det ut såhär.

Snyggt, naturligt och vårdande… Älskart!

Och hur länge håller detta fina resultat? Mellan 4-8 veckor beroende på dina fransars kvalitet och växtcykel. Resultatet avtar successivt allt eftersom dina fransar byts ut mot nya.

Alltså denna tjej utför magi på både bryn och fransar… så vill man känna att man är i mer än goda händer… boka in ett besök hos Sofie på My Corner i Örebro. Man kan även följa henne på Instagram under my_browbar där hon lägger upp resultatet på sina behandlingar.

Nej nu väntar en godnatt sömn innan det är dags att besöka barnens mormor och moster imorgon för lite bad i poolen,

Ha en underbar kväll och sov gott fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.