Villa Sjöliden

Glass i Askersund!

innehåller annonslänkar

Hej på er godingar<3 

Nu var det några dagar sedan vi hördes här igen… sorry;)

Idag vaknade jag klockan 09.15… och döm om min förvåning när killarna i huset fortfarande sov! Vad händer? Milian brukar aldrig sova längre än till 06.30 när det är förskoletider!? Jag smög i alla fall upp och åkte till barnens morfar för att hämta hem Alicia som spenderat natten där….

När vi tjejer var tillbaks hemma igen fick jag höra att Milian sovit till 10.30?!?! Ja, det är bara att passa på att njuta dom få dagar det inträffar;)

När klockan närmade sig lunch begav sig hela familjen till Askersundshamn… en riktig sommarstad med små olika matbodar i hamnen där man kan välja mellan olika glassorter och luncher… Jag och Snickaren valde lunch från fiskboden, medan barnen valde lunch från grillen. Efteråt intogs varsin glass:)

 

Tänk vad lyxigt att ha denna fantastiska sommarstad endast 15 min hemifrån… galet!

Och oj, vad underbart det är hem långhelg alltså…. och nästa vecka med… det kan man ju vänja sig vid;)

Fredagskänslan här hemma är på topp så att säga!

Och jag tänkte därmed att jag skulle visa er några vackra sommarblåsor;)

 

Klänning 1 här, klänning 2 här, klänning 3 här, klänning 4 här

Sedan uppmanar jag er att gå in och kika på Therese Lindgrens underbara kollektion här… och med koden IDEALxTHERESE får ni just nu 20%

Och just det… om ni är rädda för att missa något blogginlägg så kan man ladda ner appen bloglovin och lägga till villasjoliden där;)

Ha en underbar kväll bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.