Villa Sjöliden

Magsjuka in the house!

innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3

Alltså…. PANIKEN jag har inom mig just nu är INTE rolig! I tisdags kväll blev nämligen Alicia magsjuk… och det med råge!

Jag hade min bästa kompis på besök (som skulle sova här) och vi satt och fikade i godan ro och pratade om livets med och motgångar. Helt plötsligt hör jag en gråtandes Alicia i trappen och springer dit. och vad möts jag av? Jo en totalt nerspydd liten tjej! Bara att lyfta in henne i duschen och hoppas på att det bara var en gång… men icke… det fortsatte hela kvällen och resten av natten! Lilla pluttan, vad jobbigt hon hade! Min stackars kompis fick jag skicka hem i ren panik…!

Nu har hon piggnat till som tur är, men nu återstår att se om resten av familjen åker på denna fasansfulla sjukdom (ja, jag har FOBI!!)

Det är nästan väntan på att få det som är värst… ni vet… när kommer det? hur kommer det? Får jag och Snickaren det samtidigt? …. Usch, får panik bara jag tänker på det haha! Så från och med igår så är det vabb här hemma. Vabb med uttråkade barn och en mamma som börjar klättra på väggarna! Ja… finns det något tråkigare än att vabba?

Passade i alla fall på att ta mig en runda runt trädgården och titta till alla växter efter gårdags åsk- och regnoväder.. Ja HIMMEL vad det regnade!

Mina fina myror (ellos) fick flytta in i denna rabatt… och ser ni? Nu är elefantgräset på väg upp!

Mina pelargoner ha fått flytta ut… och klarade stormen under entrétaket! Tack och lov…

Det enda som skett är att mitt ena dvärgsyrénträd blivit lite snett av all blåst… får nog ta och stötta upp det!

Liknande stolar hittar ni här (ellos). Skönaste stolarna som finns!

Annars tänkte jag att jag från och med nu, fram till lördag visa er lite förslag på morsdagpresenter…

Vi börjar med lite smått och gott som ni kan klicka hem till pangpris… 

Skin Renewal, Day home kuddfodral, halsband Snö of sweden, högtalare Marshall

Blev själv bra sugen på att klicka hem denna till mig själv;)

Eller varför inte satsa på antingen någon av denna eller denna till lilla mamsen?

 

Nej nu ska jag försöka njuta lite av lugnet innan det (förhoppningsvis INTE) är dags att torka spyor igen…. VILL INTE!

Ha en fin kväll raringar<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Wahlstam

  Å huuuuu, har med fobi när det kommer till magsjuka…
  Hoppas ni klarar er <3
  Er trädgård är heeeelt fantastisk! Om jag hade en så vacker trädgård (och framförallt nån som skötte den åt mig) skulle jag gärna bo i hus igen 😉
  Ta han om Er nu!
  Varm kram Anna