Villa Sjöliden

Att fylla 30!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Och så var dagen kommen… dagen som jag (lite smått) bävat för! Dagen då den ljuva 20 års åldern är passé… ett minne blott… En 10 års period av mitt liv som har varit både den värsta och den bästa! En period där jag lärt mig otroligt mycket om mig själv och hur jag fungerar som person,

Om någon frågat mig för 10 år sedan hur jag trodde mitt liv skulle se ut när jag blev 30… ja då hade jag helt ärligt svarat att jag aldrig kommer få uppleva att fylla 30! Jag vet… det låter hemsk deprimerande… men det var så jag kände när jag gick in i tjugoårs åldern.

Sedan hände något… en person gjorde entré i mitt liv… en person som funnits vid min sida i vått och torrt… torkat mina tårar och peppat mig att keep going strong! En människa som jag många gånger undrat vad jag gjort för att förtjäna honom, Min älskade Snickare<3

Livet fick helt plötsligt en helt annan mening… och efter att både ha skaffat hus, renoverat hus, skaffat två barn… och jag kan helt plötsligt se en framtid… en framtid att åldras tillsammans med min Snickare. Se mina barn växa upp och i sin tur skaffa familj.

Livet börjar helt enkelt bli ganska fint.. och jag är tacksam för varenda minut<3

Hej 30!!! Nu vill jag att denna 10 års period ska ge mig ännu mer av livet!

Hur kommer min dag se ut idag då? Jo, först blir det jobb, sedan blir det firande med min lilla familj när jag kommer hem, Lugnt och skönt, och helt i min smak;)

Livet är bra fint ändå<3

Ha en fin dag raringar!

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Wahlstam

  Stoooooort stoooort GRATTIS, om än en dag för sent.
  Hoppas du hade en underbar födelsedag!
  Så underbart fint att du mår bra och har det bra idag <3
  Gläds med dig vännen.

  Varma kramar Anna

 2. Christine

  Stort grattis! Läser allt i din blogg och är så tacksam för all inspiration! Du har så bra smak för kläder och inredning, söta barn och många kloka tankar. Tack och stor kram! ?

 3. Helenas enkla vardag

  Grattis min älskade dotter! Så mycket glädje men också oro jag känt under årens lopp, men jag visste att det skulle bli bra. Kanske inte så perfekt som du har det nu. Är så glad för din skull och jag älskar dig till månen och tillbaka, min älskade dotter. Puss och ha en fin dag❤️