Kakbak och fina kollegor<3 – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Kakbak och fina kollegor<3

innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3 

Kikar in en snabbis ikväll då jag är i full färd med en massa bakning. Har nämligen lyckats lova mina goa kollegor att jag ska bjuda på födelsedagskaka på onsdag. Och det gör jag gladligen!

Jag är så himlans glad att jag har så fina arbetskollegor. Det är verkligen a och o för att man ska trivas på jobbet… Har varit på jobb där folk knappt hälsar på en i korridoren, eller där det är någon sorts hierarki där vissa anser att dom är bättre än andra. På mitt jobb skojar man och pratar med alla… vare sig det är VDn eller ens närmsta chef. Alla vet vilka alla är, och det är på något sätt en riktigt härlig familjär känsla att kliva in på jobbet.

Så dom är helt klart värda lite bakverk.. inte bara för att jag fyller år… utan för att dom är så underbara<3

 

Hittade denna outfit idag som jag är grymt sugen på!

klänning här, diadem här och örhängen (ellos)

Är också väldigt sugen på denna nyhet… och just nu har ni 20% på just denna kollektion med kod Louvre20

Nej nu måste jag försöka baka klart här, så jag kommer i säng… börjar nämligen en timme tidigare imorgon!

Ha en fin kväll bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons