Villa Sjöliden

Kjol till vardags och fest

Innehåller annonslänkar

God morgon mina fina<3 

Himmel vad jag längtar efter påskledigheten nu…  längtar efter familjetid och efter att få njuta av det varma och fina vädret som utlovas. Jag riktigt längtar efter att få sätta mig i en solstol och njuta av barnen som springer och leker och busar.

Idag efter jobbet tänkte jag försöka ta mig till det stora varuhuset och inhandla lite påskpresenter till barnen. Vi brukar ha lite äggjakt i trädgården då dom får en karta och ska leta på sitt påskägg, som naturligtvis påskharen har varit och gömt någonstans i trädgården;)

Med tanke på hur efter jag ligger med sömnen efter två dagars övertid på jobbet så ska även det blir riktigt riktigt skönt med lite ledighet.

Som ni vet sedan tidigare inlägg så har jag helt och håller fastnat på kjolar denna vår. Kjol… både snyggt, feminint och bekvämt!

Kjol 1 (ellos), kjol 2 (Nakd), kjol 3, kjol 4, kjol 5 och kjol 6 (bubbleroom)

Så snyggt, både till vardags och till fest!

Tyckte även att denna var grymt fin.

Sedan vill jag påminna er om att kika in denna nya kollektion!

Ha en fin onsdag fina ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.