Villa Sjöliden

När ångesten gör sig påmind…

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Igår när jag kom hem från jobbet kände jag mig så fasligt trött… inte så konstigt egentligen, då jag varit vaken sedan 04.30. Ni vet så trött att man bara känner att det kryper i hela kroppen!

Och med tröttheten gör sig ofta ångesten påmind. Den kommer verkligen som ett brev på posten! Och när ångesten slår till kommer det oftast mörka tankar som far genom huvudet… tankar om att livet är helt meningslöst. Tankar som gör en likgiltig och tom på energi… Det är verkligen knepigt det där med ångest. Ena stunden kan man på prima, och andra stunden är det som att livet ger dig en käftsmäll utan dess like. Man kan liksom inte styra över situationen…

Dock är jag tacksam att jag har lärt mig att hantera och acceptera min ångest ganska bra… men ibland kommer det stunder som är övermäktiga även för mig. Stunder som man känner att man orkar inte leva, men man vill inte heller dö.

Ja livet med ångest är inte alltid lätt… eller nej, det är rättare sagt skitjobbigt och jättesvårt!

Det syns inte utanpå, men finns inuti… den förstör ens självkänsla och ens glädje många gånger.

Men det går över… efter några timmar…. några dagar eller veckor. Kanske är det bara för en stund, men försök då att se vad det var som fick dig att släppa ångesten! Vad var det som fick dig att fokusera på något annat en stund? Var det en kompis? en aktivitet? eller kanske något helt annat?


Men för att få in lite positivitet i detta ångestladdade inlägg så tänkte jag självklart slänga in lite mode till er också;)

Jag såg nämligen att ett av mina favoritmärken var på en grym rea just nu… wiihoo! 

Sedan hittade jag en jättefin kampanj på inredningsdekorationer som ni kommer till här.

Ha en härlig tisdag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.