Villa Sjöliden

Det här med att hinna med…

innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Har ni haft en fin helg? Det har vi verkligen haft! Och jag hann näääästan med allt jag ville göra haha! Det är som vanligt känns det som just nu;)

Jag hade som plan att uträtta lite trädgårdsarbete idag… ni vet, som att gödsla hortensiorna som börjar knoppa sig så fint, klippa ner alla sparrisplantor från föregående år och även ta och klippa ner elefantgräset! Ja ni, jag hann inget av det… jag hann med att få ner ytterligare några pelargonsticklingar i jorden och städa hemmet. Japp, med andra ord inget av vad jag tänkt mig;)

Men skinande rent, ja det är det här hemma i alla fall!

Idag när jag och Alicia smög upp (ja hon tyckte det var rimligt att vakna klockan 06.00!!) så var det väldans grått ute, och vid 7 tiden började det verkligen vrål-snöa! Snacka om att luften liksom bara gick ur mig! Som tur var blev det inte liggandes på backen, utan smälte snabbt bort!

Framåt lunch sprack himlen upp och gav oss underbart vårväder trots lite kalla vindar… UNDERBART!

Och nu på kvällen fick vi klarblå himmel och en fantastiskt kvällssol som pressade sig in och gav ett fantastiskt ljus i glasrummet!

Alltså, med risk för pensionärsvarning på mig och snickaren nu, så ska jag berätta vad vi gjorde för mysigt på eftermiddagskvisten idag. Vi har ju som sagt ett väldigt rikligt fågelliv i sjön utanför oss… vi satte oss med en fågelbok och kollade vilka olika arter som håller till här utanför.

Kommer så väl ihåg när jag var liten och åkte bil tillsammans med min farfar som har ett stort fågelintresse. Han hade ett kassettband med olika fågelläten som vi satt och lyssnade på. Ett barnminne som får mitt hjärta att bulta lite extra. Min fina farfar som har lärt mig så himla mycket genom åren<3

Idag tänkte jag att vi skulle kika på en ”veckans villhöver”

Och vi börjar med några grymt snygga nyheter från Gina Tricot!

 

T-shirt här, blus här och t-shirt här.

Sedan Hittade jag några grymt snygga plagg från Nakd och Ellos!

Topp här (Nakd), blazer här (Nakd), Klänning här (Nakd), Klänning här (Ellos), Linne här (Ellos) och Kimono topp här (Ellos).

Sedan måste ni gå in och kika här… sååå mycket snyggt så jag smäller av!!

Är grymt sugen på dessa snyggingar!

Ha en underbar kväll raringar och sov så gott<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.