Barnfria timmar och ljuvliga blomster – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Barnfria timmar och ljuvliga blomster

innehåller annonslänkar

God kväll finisar<3 

Idag lyste solen med sin frånvaro och det blåste riktigt kalla vindar trots att temperaturen visade 10+… Jag och Snickaren begav oss en sväng in till Örebro för att få lite tid på tu man hand. Ni vet… när man varit hemma och vabbat över en vecka och bara känner att man måste se något annat än väggarna här hemma.

Barnen lämnades hos sin morfar med familj och var galet nöjda med det! Tror även barnen tyckte det var skönt att slippa mamma och pappa en stund;)

Här drog jag en chansning kan jag erkänna (med ett flin på läpparna) eftersom jag vet att “statsbesök” är det värsta Snickaren vet… Han är på något konstigt vis allergisk mot shopping och får sådan galen ryggvärk så fort vi närmar oss butiker;)

Jag i min tur… kände snabbt att, VAD HAR JAG GJORT?! Ni vet stressen som infinner sig när man vill kika lite i vissa butiker… och Snickaren bara står helt handfallen bakom en med ett uttryck som säger “ta mig härifrån”! haha!

Tillslut gick vi och satte oss på Örebros just nu mest populära restaurang… Mocca Deli vilket visade sig vara ett grymt bra val! Riktigt häftig atmosfär och vansinnigt god mat… Im just telling! Gå dit om ni besöker Örebro!

Vi var där lagom till öppning, och jag kan säga att det var vi INTE ensamma om… kön ringlade sig ut på gatan!

Vad åt vi då? Jo, eftersom vi hört att deras pizzor ska vara riktigt, riktigt goda kände vi naturligtvis att vi var tvungna att prova.

Snickaren tog en salamipizza… sååååå god!

Och jag själv tog en pizza med parmaskinka, chevré, pinjenötter och balsamico. Jag döööör så gott det var!

När vi väl (eller i alla fall jag) uträttat lite ärenden åkte vi hemåt och hämtade barnen.

Jag passade på att fixa med min fina bukett som jag inhandlat helgen till ära…

Älskar den riktigt spretiga buketten med dovt sina aprikosa färger! Min topp är från detta märke och byxor hittar ni här.

Ja men titta bara på denna FIIIINA bukett alltså!

 

På kvällen drog Snickaren igång grillen och jag njöt av lite bubblor i glaset;)

Ljuslyktan från Newport hittar ni här.

Efter att ha avnjutit maten avslutade vi kvällen med sällskapsspel tillsammans med barnen. Detta har vi faktiskt gjort till en tradition på fredagar och lördagar då vi är hemma vill säga.

Önskar er en fin lördagskväll<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.