Villa Sjöliden

Växtlighet och lunchdate med sjuklingar!

innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3 

Efter ytterligare en vab-dag känner jag mig så fruktansvärt rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen… tror barnen minsann känner likadant!

Men imorgon får Alicia återgå till förskolan och Milian får i alla fall vara hemma i en dag till.

Ni vet… jag blir helt knäpp av att bara vara hemma… det liksom kryper i kroppen vilket gör att ångesten sakta men säkert gör sig påmind, Det är alltid bättre att hålla igång för min del… det gör att jag mår bättre rent psykiskt!

Idag åkte våroutfiten på i det fina vädret… trots kalla vindar.

Älskar mina nya skor som kommer från Nakd! Byxorna och t-shirten hittar ni på Ellos,

Men idag på lunchen tog jag med mig barnen och åkte till Mcdonalds… mest för att dom alltid äter bra och för att jag ville se om dom även kunde göra det idag med tanke på den dåliga aptit dom båda haft under sjukdomsperioden.

Och visst fick dom i sig lite… och den ena med solbrillorna på;)

Chicken-nuggets är standard i Happy Meal för mina små troll!

Och jag och barnen upptäckte något väldigt roligt! Våra tomatfrön som vi sådde förra helgen har redan kommit upp! Trots en väldigt djup sådd! Alltså vårat glasrum gör magi med alla växter och frösådder…

Även pelargonplantorna frodas i en rasande fart! 

Detta blir man i alla fall glad utav!

Ikväll tänkte jag fortsätta att visa er några olika vårsnygga styles…

T-shirt (ellos), Byxor (bubbleroom), skor (ellos) och jacka/ kofta (bubbleroom).

 

Byxor, skor (ellos), topp (bubbleroom) och sjal (nakd)

 

Nepp nu måste jag ta hand om en febrig liten kille som ropar på mamma!

Ha en fin kväll raringar<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.