Villa Sjöliden

Trötthet och vackra ting!

innehåller annonslänkar

God kväll finisar<3 

Efter en dag som verkligen gått i ett ligger jag nu utslagen i soffan under en filt. Nyduschad och lite lagom frusen funderar jag på om jag kanske skulle ta och tända en brasa. Dock inser jag nu i skrivande stund att ingen ved är intagen… så jag struntar helt enkelt i det och gosar in mig lite extra under den mjuka filten istället.

Vet att jag om en stund kommer ligga och susa (läs snarka) här i soffan med munnen halvt vidöppen! Samma sak varje kväll… det är som att kroppen rent ut sagt skriker efter sömn för jämnan. Jag börjar faktiskt längta efter att få känna mig utvilad… det känns som det var ett bra tag sedan den känslan infann sig i kroppen.

Men jag tror och hoppas på att tröttheten kommer försvinna sakta men säkert ju varmare och grönare det blir ute. Jag tror heller inte att det bara är jag som känner sådan här trötthet denna ”mellan” period.

Nepp, nu är det nog talat om min trötthet hörrni;)

Imorgon ska jag och en kollega ut på jobbäventyr… vi styr kosan mot de Småländska skogarna. Så denna kväll måste övernattningsväskan packas!

Lite vackra nyheter har jag också lyckats hitta kvällen till ära;)

Lampa här, kudde här, kudde här, kruka här, dekoration här och glaskupa här.

Fann även några grymt snygga plagg som ni bara måste kika på… dom hamnar helt klart på min ”villhöver lista” Ni hittar dom här och här.

 

Ha en fin kväll raringar<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.