Villa Sjöliden

Lycka och rabattkod!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag är en sådan där dag med värkande muskler igen;) Men oj vad bra det känns! Vet ni… jag har ju aldrig någonsin varit en träningsmänniska… men bodypump är så himla skönt! Man blir liksom inte sådär trött och flåsig… utan öm i varenda muskel. Det passar mig bra mycket bättre!

Och vet ni,,,, snacka om att jag blev så lycklig igår när jag skulle hem från jobbet! Strååålande sol och inte ett moln på himlen… och det bästa av allt. Jackan kunde jag INTE ha på mig…. det var så varmt! 11 grader visade temperaturen på bilen. Himmel… ska man blir orolig? Det är ju ändå bara februari;/

Hemma i huset är det i alla fall väldigt vårigt…. tulpanbuketter står utplacerade lite här och var.

Idag mååååste jag bara tipsa er om att NAKD kör 30% på allt i dagarna tre med kod 3YEARS! Så nu är det fyndläge delux! Jag beställde denna och denna!

Är även väldigt sugen på dessa... men blev totalt sågad av mina arbetskamrater när jag visade dom.. haha!

Sedan hittade jag väärldens finaste jumpesuite som verkligen inte gick att motstå!

Jamen ni ser ju bara… sådär perfekt ”hallonröd” och kommer vara så snygg till solkysst hy i vår och sommar!

Nehepp… dags att bege mig mot jobbet!

Hoppas att ni får en underbar onsdag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.