Villa Sjöliden

Tulpaner och inredning!

innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3 

Idag när jag vaknade var det alldeles tyst i huset… Snickaren hade tagit med sig barnen till deras farmor och farfar. Måste erkänna att det var ganska tråkigt att vakna upp själv i huset idag.

Det var riktigt grått utanför fönstret och huset såg ut som ett upp och nervänt kaos rent ut sagt!

Jag hade faktiskt tänkt städa lite på förmiddagen innan det var dags att åka och hämta barnen… men jag kände varken att jag hade ork eller lust. Åt istället min frukost i lugn och ro för att sedan bege mig mot svärföräldrarna.

Efter en liten fika var det dags att åka med barnen till köpcentret för att inhandla ”kalaspresent” inför Milian första kalas! Han har alltså blivit bjuden på sitt alldeles första födelsedagskalas min lille plutt!

Dock blev det total KAOS när vi väl var framme i leksaksaffären då Milian tjurade ihop TOTALT eftersom inte han fick köpa något till sig själv. Alltså dessa fighter är inte roliga någonstans…!

Efter kaoshandlingen blev det en tur till blomsterlandet för att inhandla lite tulpaner… ÄLSKAR verkligen krispiga tulpaner!

Skulle kunna fylla hela huset med just tulpaner!

Väl hemma var det dags att ta tag i städningen… så skönt att ha det gjort! Och detta innebär att vi kan njuta till fullo av det fina vädret som ska komma imorgon.. tjohoo! Hoppas på lite vårkänslor igen;)

Annars så tänkte jag idag visa lite vackra inredningsnyheter för er…

Spegel på marmorfot här, Spegel här, ljusstake på marmorfot här, stor vas här, skulptur här, vas här.

Sedan vill jag bara informera er om att Jotex idag kör 20% på valfri vara (ink möbler), så pass på;)

 

Ha en grymt fin kväll bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.