Villa Sjöliden

Tacksamhet och villhöver!

Innehåller annonslänkar

Goood morgon finisar<3 

Idag känner jag mig tacksam,,, ni vet en sådan där tacksamhet som bara kommer över en ibland. Ni vet, när livet bara rullar på i en rasande fart så är det så himla lätt att glömma av att bara stanna upp och se hur bra men har det egentligen.

Idag är en sådan dag… solen skiner… våren börjar komma allt närmre och det är nu man ska stanna upp och njuta… njuta av att få känna den där djupa längtan efter sol, gröna gräsmattor och blommande rabatter! Det är liksom nu vi har allt härligt framför oss…

Det är nu vi börjar fundera och planera hur vi vill att sommaren ska bli, men resor eller utflykter osv… vi börjar kika efter mer ljusa och luftiga kläder att kunna ha på sig när temperaturen pressar sig uppåt på termometern.

Gillar ni våren och sommaren? Jag gillar nog egentligen våren lite mer än sommaren… just för att när semestern och sommaren kommer så är det oftast så mycket man vill hinna med att göra och så vips så är varenda vecka uppbokad och så är det roliga slut och så sitter man där och tänker… men var det redan slut? Nu var det ju absolut inte meningen att låta negativ… jag älskar sommaren, men tycker att våren är skönare ur stressynpunkt;)

Har ni börjat planera eran sommar ännu?

Jag tänkte i alla fall visa er lite ”villhöver” plagg idag…

Jumpesuite här, skor här, klänning här, espadrillos här, klänning här och sneakers här.

Sedan tyckte jag att denna var fantastiskt fin, både i färg och modell!

Tycker även att dessa är helt underbart tuffa… men frågan är om dom kanske är lite väl tuffa för mig;)

 

Nehepp, dags att bege sig mot jobbet… ha en fin dag kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Razzy

    Jag håller med dig ang vår och sommar, älskar båda årstiderna men våren är mera avstressad än sommaren, hoppas du får en bra Torsdag. /Eva