Villa Sjöliden

Dagsbestyr och ett vårigt MIO!

innehåller annonslänkar

 Hej på er finisar! 

Ber om ursäkt för lite bloggtystnad i ett par dagar… men jag har varit helt slut! Jag har helt enkelt inte orkat… mina kvällar har sett ut på så vis att jag antingen har somnat när jag lagt barnen, eller i soffan framför tvn kl 19.00. På morgnarna har det varit stress, eftersom jag nästan försovit mig fler dagar i rad. Med andra ord heeeeelt slut trots att jag proppar i mig dubbel mängd D-vitamin. Funderar på att byta till denna just eftersom jag hört bra om den. Och tro mig… det spelar stor roll på effekt beroende på vilken man äter.

Men vet ni… idag är jag så himla lycklig! Solen skiner och det är sådan vårkänsla i luften… 10 grader varmt och snödroppar överallt som bara ploppar upp. Det glädjer mig väldigt mycket!

Annars så är jag idag ensam hemma då barnen är hos farmor och farfar och Snickaren hjälper sin bror som ska göra om sitt badrum, Själv har jag en fullspäckad dag som består av städning och bakning. Det vankas 5 års kalas imorgon med temat Ninjago! Denna gång ska jag försöka mig på att skapa en ninjatårta, vilket ska bli väldigt spännande;) haha!

Åh! Var nyss inne på MIO och såg att det börjat trilla in riktigt mycket fina vårnyheter… hittade bland annat dessa godbitar.

 

ljuslykta här, bänk här, tillbringare här, kudde här, bordstablett här och yogadekoration här

Sedan hittade jag denna och denna som jag gillar skarpt!

Var även nyss och hämtade ut ett paket med denna fining i, som jag tror kommer vara riktigt snygg till en solkysst bränna i vår och sommar!

Nehepp, dags att börja baka… wish me luck!

Ha en underbar lördag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.