Vårskor, Solisar och drömjacka! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Vårskor, Solisar och drömjacka!

innehåller annonslänkar

God morgon sötnosar!

Igår när jag gick ut genom dörren från jobbet möttes jag av strååålande solsken, vilket liksom letade sig in i hela kroppen och själen! En känsla jag har längtat riktigt mycket efter… det var nästan som vår i luften. Snön såg man bara lite spår av efter helgens regnande, och himlen… ja den var riktigt knallblå! Det var bara lite fågelkvitter som saknades;) Och när jag satte mig i bilen var solen så stark att solglasögonen åkte på… men alltså den känslan!

Ni vet när man känner en liten försmak av allt man riktigt längtar efter… vår, sol och fågelkvitter. En härlig försmak! Tror dock jag får ta och komma ner på jorden lite eftersom det bara är februari än så länge.. haha! Men det är väl härligt att man kan få ha lite vårkänslor denna dystra månad;)

0638DEE7-C510-48FE-85BF-3419D222A65A

Bara denna lyx att komma hem till ett hem som badar i dagsljus, får mig lycklig just

Därför passar det perfekt att idag prata lite vårmode!

Något jag alltid lägger lite extra krut på att hitta till våren är några riktigt snygga vårskor… den bästa stilen enligt min smak och mitt tycke är den eleganta stilen som passar till både ett par snygga kostymbyxor, culottes, klänning och kjol. Men kan även piffa till en vanlig jeanslook

Dom absolut snyggaste skorna (som faller mig väldigt i smaken) hittar ni här.

Även solglasögon är alltid roligt att lägga lite extra tid på att hitta några snygga…

Hittade faktiskt en för mig en ny sida vad gällande glasögon och solisar här

Men naturligtvis är även vårjackan ack så viktig… dock har jag inte hittat någon vårjacka som faller mig i smaken ännu… eller jo… men den var en aning FÖR dyr;) Ni hittar den här.

Ha en underbar dag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons