Villa Sjöliden

Firande och lite nytt i garderoben!

Innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Igår fick vi äntligen fira våran lilla 3 åring! Det var en glad och förväntansfull liten tjej som hämtades på förskolan efter att jag slutat jobbet. Även Milian var övertaggad och hade målat en hel bunt med teckningar till sin lillasyster under dagen.

Alicia hade kvällen till ära fått önska maträtt… hon ville ha ”maonals” Mc´donalds, vilket vi naturligtvis ordnade. Snickaren hade även ornat en tårta vilket naturligtvis var väldigt uppskattat av damen. Mer uppskattat att få än tårta än att äta utav den… för det gjorde hon knappt;) Hon var fullt fokuserad på att greja med sina födelsedagspresenter!

Vad fick då våran lilla födelsedagstjej i present… jo bland annat detta och detta. Väääldigt uppskattade presenter till en enhörningstokig liten tjej;)

Annars tycker jag att det är sjukt svårt att köpa presenter till just Alicia… kan vara för att hon är barn nr två och redan har en massa leksaker från sin storebror.

I år har vi faktiskt gjort på så vis att vi sagt till nära och kära att det räcker med något litet i present och att man sedan kan sätta in en peng på barnens konton, Det är ju annars lätt att det blir liiiite för mycket leksaker och att dom inte hinner leka med allt, vilket är fruktansvärt!

Annars på vägen hem från jobbet stannade jag till och hämtade ut ett par paket som låg och väntade på utlämningsstället;) wiii! Dessa och dessa låg i paketen och dom var fantastiskt fina på!!! Nu längtar jag till våren så jag kan använda dom;)

Nehepp… dags att bege sig mot jobbet!

Ha en underbar dag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.