Villa Sjöliden

Att inte räkna med bakslag!

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Alltså herregud vilken envis bakterie som erövrat mitt immunförsvar! Igår på jobbet, så kände jag ganska så snabbt hur febern började stiga och halsen började göra riktigt ont… INTE IGEN! Krigade på med Ipren och strepsil.. och klarade som tur var av att jobba hela dagen. Men när jag kom hem började jag darra som ett asplöv och fick helt enkelt gå och lägga mig.

När jag vaknade i morse så kände jag mig som tur var lite piggare… men rösten… ja den finns knappt där. Jag låter mer eller mindre som en kraxande kråka när jag försöker prata. Med andra ord, bakslag delux!

Annars så har dagen gått i ett, fast jag egentligen känner att vila kanske hade varit bäst. Vi har ju en liten tjej här hemma som fyller 3 år på onsdag. Så det behövdes ju handlas lite födelsedagspresenter.

Och i helgen blir det storkalas tillsammans med släkten. Temat på kalaset kommer vara enhörningar vilket lilla Flisan är överlycklig över! och jag… jag har höga ambitioner på att få henne önskan perfekt!

Annars tänkte jag idag visa er lite härliga vårnyheter…

Top här, tröja här, linne här, kappa här, top här, linne här, klänning här och tröja här.

Sedan hittade jag denna och denna godbit som jag blev fullkomligt förälskad i!

Nehepp, nu ska jag fortsätta kurera mig här i soffan med ett glas vin;)

Ha en underbar kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kate

  Åhhh, vad drygt…. Inte för att det tröstar, men det är lite samma, lika här…. Blir aldrig riktigt friska här heller efter julens influensa. Nu spökar hals och täppta näsor igen…….
  Grattis till Din fasta anställning, vännen och hoppas dotterns enhörningskalas blir toppen, och att Du orkar med kalaset!!
  Nu kryar vi på oss…. Kraaam Kate

  1. villasjoliden

   Ja det känns som att det är några riktigt ihållande baciller som florerar just nu:( Hoppas ni också kryar på er snabbt<3
   Men tack snälla du<3
   Massa kramar Nathalie<3