Villa Sjöliden

Sjukstuga och vårnyheter!

innehåller annonslänkar

Hej på er fina läsare<3

Här är det en krasslig bloggerska som skriver… Nu har min förkylning brutit ut ordentligt, och lika bra var väl kanske det. Tycker nästan det är värre att gå och känna sig halvkrasslig och inte ha riktigt den orken som man brukar. Så idag är det soffläge för mig som gäller, med Ipren och nässpray i högsta hugg!

Två supernöjda barn kom hem från sin farmor och farfar för ett par timmar sedan. Alicia passade på att vila lite middag efter ett intensivt dygn med både skridskoåkning och bad. Milian där emot hade fortfarande tempot uppe och passade på att gå ut tillsammans med Snickaren och åka skridskor på sjön utanför huset.

Så mysigt att kunna ligga i soffan ute i glasrummet och kika ut över all aktivitet ute på isen… idag är det både fyrhjulingar, skotrar och skridskoåkare ute på isen!

 

Idag fortsätter vi våran nyhetsspaning på modefronten…

Blus här, jumpesuite här, byxor här, kofta här, top här och blus här

Sedan tycker jag att denna är helt underbart snygg nu till våren och sommaren! Ska nog ta och klicka hem den direkt!

Sedan vill jag påminna er om att kika bland dom urläckra nyheterna inne på Ideal of Sweden där ni just nu kan fynda mobilskal med 20% rabatt med koden NEWNEW20 fram till den 31 Januari.

Ha en fin lördag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina ME

    Men fyyyy… stackars dig. Krya på dig nu så att du snart blir pigg igen. Vad härligt med sjön utanför så att ni har nära till skridskoåkningen. Ni bor så fint Nathalie.! Massor av krya-på-dig-kramar kommer här! //Tina

    1. villasjoliden

      Tack snälla du för din krya- pepp<3 Ja det är verkligen så fantastiskt att ha sjön så nära, så rogivande! Men tack snälla du<3<3<3 massa kramar fina du<3