Inredningsnyheter 2019! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Inredningsnyheter 2019!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Oj vad denna helgen gick fort… trots att det känns som jag knappt gjort någonting. Kan kanske bero på att jag och lilla Alicia tog kväll redan klockan 18.00 på fredagskvällen eftersom hon hade en temp som visade 40 grader! Som tur var (eftersom jag skulle vara själv med barnen) kunde Milian sova över hos sin moster så jag kunde fokusera på den lilla sjuklingen.

På lördagen var det ju dags för julgransplundring tillsammans med barnens kusiner. Alicia var väsentligt mycket piggare, vilket var tur eftersom jag vet att hon hade blivit väldigt leden om hon fått missa ringdans och tomte! På kvällen åkte vi och åt en god middag hemma hos barnens farmor och farfar.

Idag blev jag själv med barnen större delen av dagen då Snickaren var på jakt… jag har även passar på att veckostädat (jag vet, på en söndag!) och barnens farmor kom och hämtade de små efter lunchen och åkte på bio. När jag städade rök julstjärnorna, vilket kändes lite vemodigt med tanke på att snön fullkomligt hävde ner utanför fönstren!

Ja men ni hör ju… helgen har gått i ett, fast det känns som vi knapps gjort något! Ibland kan jag liksom önska att helgen var en dag längre. Då känns det som man skulle hinna njuta lite mer.

Annars då, jo ni förstår att idag tänkte jag att vi skulle ta oss en till på lite våriga inredningsnyheter som börjar ploppa upp i butikerna. Jippi!

Matta här, poster här, lampa här, taklampa här, sidoboard här, stol här, stol i sammet här, vitrinskåp här, taklampa här, lågt vitrinskåp här, kudde här och sänggavel här.

Är själv ute efter två nätta lampfötter till våra fönster på övervåningen, och funderar på dessa som det är riktigt bra pris på just nu!

Vill önska er en fin start på veckan bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons