Villa Sjöliden

Morgonljus och trendspaning!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag fina ni<3 

Det har varit bloggtystnad här i ett par dagar, vilket jag ber om ursäkt för! Det har varit alldeles för mycket runt omkring och jag har somnat väldigt tidigt i dagarna två. Men nu är jag på banan igen!

Idag vaknade vi upp till skinande sol och -6 på temperaturmätaren! Jag tycker det är så vackert när det är minusgrader och strålande sol… så tittar man sig runt och ser att det ryker ur grannarnas skorstenar… och det ser ut som att röken inte rör sig.

Var tvungen att fota ljuset i vårat glasrum<3

Idag väntar julgransplundring, vilket alltid är så himla fint ordnat här på landsbygden! Liveband, tomte, ringdans, lotteri, fika som bjuds på av hembygdsföreningen och enorma godispåsar till barnen som Varuhuset sponsrar med.

Idag tänkte jag visa er vad nyckelfärgen till våren kommer vara vad gällande mode! Jo, nämligen färgen gul i alla dess olika nyanser…

tröja här, topp här och blus här

Annars ser vi jordnära färger, ljus denim, fransar och spets. Och cykelbyxan såklart, som tog oss med storm redan i somras. Även djurprinten fortsätter att vara hetare än någonsin!

Denna och denna är annars något som faller mig ordentligt i smaken!

Och vill du vara helt rätt ute på fötterna… så kommer denna trenden vara större än någonsin… Japp platåskorna är tillbaka!

Nej dags att sätta igång här hemma efter en riktigt slapp och skön morgon!

Ha en underbar lördag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.