Bad day och Fixa stilen! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Bad day och Fixa stilen!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Herregudars vad jag vaknade på fel sida igår… ni vet, när klockan ringer och man bara vill dra täcket över huvudet och ligga så resten av dagen. Men trots detta tog jag mig upp… och dagen fortsatte i ett mörkt töcken. Jag kände verkligen att stubinen var kort, även på jobbet… men tydliggjorde direkt för mina kollegor att jag bara hade en sådan dag, så dom inte skulle tro något annat!

För är det något som kan få mig irriterad är det när folk inte tydliggör att dom har en dålig dag (för det har vi ju alla vissa dagar) och får människor runt omkring sig att undra om det är “dom” som gjort något fel. Och sanningen är ju faktiskt den att så fort man har öppnat upp sig om att man inte är på topp, så brukar det genast kännas lite bättre och kanske till och med vända.

Men i mitt fall, höll det verkligen i sig hela dagen… ni vet, den där känslan av att känna sig helt sänkt av trötthet i kombination med träningsvärk i kroppen efter träningspasset som gjordes i måndags.

Ja sammanfattningsvis kan vi väl säga att jag har haft bättre dagar, men att det ändå är okej att inte vara på topp så länge man är ärlig mot människor runt omkring!

Men är det något som får mig på väldigt bra humör, och liksom får mig att pusta ut så är det att komma hem till ett städat hem! Sätta sig i soffan, tända en brasa i kaminen och bara få andas.

Detta rummet är verkligen min fristad här hemma… då man kan sitta och kolla ut över sjön.

Jag har gjort ett litet kollage på hur man fixar basen på stilen vi har i glasrummet!

matta här, soffbord här, soffa här och lampa här

På en vägg i glasrummet har jag ställt en gammal stege som jag hittade i huset när vi flyttade in… det som gör att det passar in så himla bra är att den ger värme åt det karga vita som florerar här ute.

På stegen har jag snurrat en ljusslinga som lyser dygnet runt (och har gjort i 3 års tid), med andra ord väldens bästa ljusslinga, som ni hittar här. Sedan har vi de underbara vaserna som funkar perfekt som orkidévas, ni hittar dom här. Även små konstverk i akvarell pryder stegen.

Vill man ha en liknande stege hittar ni det här och här.

 

Nehepp, dags för en ny jobbdag… som förhoppningsvis blir lite bättre idag;)

Måste se till att åka iväg i tid eftersom det är snöstorm delux och har varit i dagarna två nu!

Vill önska er en fin onsdag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hej
  De där dagarna man inte är på topp är jobbiga närman går runt och blir irriterad för skit saker som egentligen inte spelar någon roll. Men som du säger det bästa man kan göra är att vara ärlig mot omgivningen och meddela att man har en dålig dag så folk inte behöver undra över något.
  Jag själv befinner mig i någon trött period där jag helst skulle vilja sova en stor del av dagen. Nej jag önskar lite mer energi så man orkar lite mera.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

Annons