Lite våriga nyheter! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Lite våriga nyheter!

innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Så var helgen slut och ledigheten också, för många utav er! Hoppas det känns okej för er att återgå till rutinerna igen och att ni haft en underbar julledighet! Själv ska jag nu till att göra min andra jobbvecka, även om den förra som tur var ganska kort;)

Soffbordet kommer från Mio, liknande bricka här, liknande kruka här, liknande byst här, glaskupa här.

Idag ska en kollega till mig starta upp ett cirkelpass för oss på jobbet, vilket ska bli väldigt spännande! Jag har fått äran att fixa en bra spellista som jag och min lillasyster har suttit och knåpat ihop under kvällen;) haha får se vad folket av den lite “äldre” generationen kommer att tycka;) haha!

Åh jag hittade verkligen ljuvliga dekorationskuddar som jag är oerhört sugen på att klicka hem! Ni hittar dom här, här och här… älskar för övrigt deras posters!

Älskar att det börjar trilla in lite nyheter i butikerna så man kan drömma lite om våren;)

Hoppas ni får en fin dag och en lyckad start på jobbveckan!

Kram Nathalie<3

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons