Att försova sig… – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Att försova sig…

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Alltså igår när jag vaknade slog jag upp mina ögon med ett ryck,.. någonting stämde inte… jag kände mig liksom utvilad. Kollade snabbt på mobilen och insåg med en suck att jag försovit mig. Klockan stod på 06.00 vilken är den tiden jag ungefär brukar bege mig mot jobbet. Så det var bara att snabbt häva sig upp och skippa morgonrutinerna, klä på sig och åka, Alltså, visst är det konstigt att dagen liksom blir totalt förstörd när man försovit sig. Nu hann jag som tur var i tid till jobbet.. men ändå! Det började ordna upp sig i huvudet på mig lagom till lunch som tur var… men innan dess kände jag mig mer död än levande!

Efter jobbet var det dags för det årliga tandläkarbesöket, vilket är bland det bästa jag vet…. jag vet att jag nog är ganska ensam om att gilla att gå iväg till tandläkaren, eller tandhygienisten som det var idag. Men ni vet den där känslan efteråt… när munnen liksom bara känns så himla fräsch och ren. Det är bra härligt! Dock så kan jag ju hålla med om att det inte är riktigt lika roligt att betala för det… men ändå!

Efter tandläkarbesöket var det dags för ett bodypumppass på gymmet!

Det var min dag det… och jag är väldigt glad att fredagen är här och helgen är runt hörnet! Riktigt skönt att börja fösta jobbveckan på det nya året med en jobbvecka;)

Idag tänkte jag rekommendera er att gå in och kika på Bubblerooms REA. Det finns en massa fina godbitar att klicka hem till riktigt bra rabatt… bland annat dessa…

Jacka hittar ni här, blus här, tunn jacka/ blazer här, tröja här

Ni hittar hela rean här och just nu har ni även 30% extra rabatt på redan nedsatta plagg med koden MWBR… så här kan ni fynda rejält!

Ha en fin dag kära ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kate

  Men fyyy vad drygt att försova sig… Man blir alldeles vriden sen resten av dagen. Nu brukar jag aldrig, nej faktiskt inte försova mig. Och skulle jag mot förmodan göra det, så har jag ju bara en trappa ner till jobbet… 😉 Vad jobbar Du med.. ? Jag gissar på…………… ekonom på ett lönekontor?! Ha ha ha… Var det rätt?!
  Ha det bäst, kraaam Kate

  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Ja det blir verkligen helt snurrigt när man väl lyckas försova sig! Jag brukar väldigt sällan gör det… men nu har det hänt två gånger på kort tid att jag ej vaknat av mitt alarm;) Haha vad roligt att du gissade på ekonom… det är faktiskt inte ens i närheten;) Jag jobbar faktiskt som montör… vilket jag misstänker att du tycker är ganska otippat;)
   Ha det fint<3 Kram Nathalie

Annons