Villa Sjöliden

Nytt år… och utstädad jul!

innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Sorry för uteblivet inlägg under gårdagen, men jag kände verkligen för att bara lägga undan alla sociala medier och bara fokusera på att fira in det nya året med min kära familj<3

Snickaren hade nämligen bokat in en hotellnatt för hela familjen i centrala Örebro, där vi skulle gå ut och äta gott och bara ha en urmysig kväll. Det blev succé och barnen älskade att vistas på hotellet, och skötte sig exemplariskt på den italienska restaurangen vi åt våran nyårsmiddag på, Dock orkade barnen inte vara uppe till tolvslaget, utan krigade på till 22.30 vilket var över förväntan ändå.

Eftersom jag visste att vi inte skulle spendera nyår hemma så blev det tyvärr inga bilder tagna på någon fancy nyårsdukning. Men lite vackra blomster fick följa med hem i alla fall och pryda bordet så fint… jag menar, det finns ju alltid en anledning att köpa hem en vacker blombukett (det är ju sen gammalt) och nu när det är nyår och allt så tyckte jag att det absolut inte spelade någon roll att vi inte var hemma;)

Och idag när vi kom hem fick jag äntligen undan allt julpynt! Sååå skönt… nu är det bara adventsstjärnorna som får pryda fönstren ett tag till.  

Det liksom känns vårigt på något konstigt sätt, även om vi har typ hela vintern framför oss;)

Mina fina ljuslyktor som jag visar er förr är så himla fina att dekorera med olika detaljer. Här ser ni att jag placerat en kvist med murgröna i.

Ni hittar dom här till kanonpris!

Mitt citrusträd blommar som aldrig förr, och har så mycket frukt på sig så jag tror jag smäller av… ca 7 citroner!! Nu när granen åkte ut fick citronträdet ta platsen tillsammans med drinkbordet. Visste ni att det är viktigt att fukta kronan på citronträdet ca 1 gång i veckan (jag använder en sprayflaska med vatten)… och även att vattna regelbundet med citrusnäring.

Kikade precis in på rean hos newport och kan konstatera att det finns en hel del fynd att göra just nu om man gillar elegant inredning…

Champagneglas här, bäddset i 4 delar här, glas här, fuskpälspläd här, handdukar här, servettringar här, bäddset i 4 delar här, och lampfot här.

Är verkligen sugen på att beställa hem detta!

Ha en fin kväll bästa ni… och gott nytt år<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.