Villa Sjöliden

Att vilja få bort julen…

innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3

Idag känns det som att många känns sig lite halvdeppiga… inklusive jag själv! Har liksom inte alls varit på topp sedan dagen startade… tror det har att göra med att julen är över, det är grått och trist… och att liksom förväntningarna som funnits sedan innan jul (Ni vet med allt julpynt och själva längtan efter jul) är som bortblåst nu. Nu känner i alla fall jag att jag skulle kunna tänka mig att städa bort julen… visst är man konstig va!? Att man kan bli mätt på något så himla fort! Fick ett par samtal från ett par andra personer som också kände sig riktigt deppiga dagen till ära… så kanske är det något som hänger i luften!

Snickaren och jag åkte i alla fall och lämnade barnen en stund hos deras farmor och farfar medans vi skulle in till stan och uträtta några ärenden. Vi började med det blå-gula varuhuset… vi hann bara komma till parkeringen innan vi tittade halvt skräckslaget på varandra och sa ”vad i hela fridens namn har vi gett oss in på?” Bilar stod parkerade högt och lågt… och bara där kände vi nog båda att vi hellre skulle vilja vänt hemåt! Men är man barnfria, så är man… och jag hade då verkligen inte velat släpa med mig barnen in i folkhavet, mest för deras egen skull.

Vi fick våra ärenden uträttade så som förvaring och nyårsblomster vilket kändes väldigt skönt plus så klart lite egentid, min Snickare och jag<3 Och framåt sen eftermiddag när vi alla kommit hem igen så kändes livet genast lite ljusare… som att man fått hämta andan.

Hörrni… kommer ni ihåg att jag berättade om att min älskade vän ska ta sitt picka och pack och bosätta sig i Amsterdam om några veckor, Hon ska just nu sälja sin lägenhet i Stockholm… och ni måste bara gå in och kika på denna totalrenoverade pärla.

Just nu sitter jag och kikar lite bland all REA på nätet och är så galet sugen på att klicka hem dessa snyggingar.

Nehepp, nu måste jag gå och lägga mig eftersom en dag i pulkabacken väntar familjen imorgon.

Kram Nathalie<3

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.