Vad fick jag i julklapp? – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Vad fick jag i julklapp?

innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3

Åh vilken grådassig dag det blev idag… såg på vädret att dom lovade att det skulle spricka upp och bli riktigt fint under dagen,,, men icke sa nicke! Grått och åter grått… Tur att man kan mysa till det med lite ljus;)

Jag och barnen “härjade” runt ensamma i huset på förmiddagen, då Snickaren var nere i källaren och grejade med min svärfar.. Kände nu när jag skrev den raden att det kanske lät något suspekt;) Men ni kan vara lugna… Dom håller nämligen på att fixa i ordning ett av våra källarrum så vi ska kunna ha lite förvaring någonstans i huset. Det är ju liksom en bristvara på förvaring i Villa Sjöliden! Och nog behöver källaren få sig en liten make over, minst sagt… ni kan ju bara förställa er… Ni förstår, när det stod klart efter att ha lagt ett riktigt skambud på detta hus (för att få igång budgivningen) att det var vi som fick köpa det… så stod det 10 CM VATTEN i källaren… och det hade varit så i många, många år! Tanten som ägde huset innan, hade gått ner och lagt dagens tidning på golvet i många år i hopp om att det skulle suga upp fukten. Ja ni kan ju bara förställa er… Tidningarna är borta och även så vattnet som berodde på att dräneringen som var låg alldeles för högt i förhållande till sjön som trycker på ganska bra.

Men nu ska det alltså förhoppningsvis börja bli lite ordning och reda där nere. Jippi! Själv drömmer jag om en riktigt stor och härlig tvättstuga;)

Åh hörrni… jag kom på att jag helt och hållet (förutom min och Snickarens ena present) visat er vad jag fick i julklapp.

Av min fina familj fick jag dessa underbara halsband med barnens första bokstav i namnet… ett kort och ett långt som är underbart fina att bära tillsammans. Ni hittar dom här.

 Av min ena lillasyster fick jag ett sådant oerhört FINT armband som ni hittar här (till 20%) Och vet ni… på paket så stod det “tillsammans är vi starka, Älskar dig”… ni kan tro att mina ögon fylldes av tårar, så fint<3

Något annat fint jag fick som stått högt uppe på önskelistan länge var dessa (som ni just nu kan fynda till 30%)! Så skynda att fynda!

Ha en fin kväll bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.