Villa Sjöliden

Att ha haft de finaste på besök

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Åh vilken fantastiskt trevlig kväll vi hade igår… ni förstår.. vi har nämligen en liten tradition i detta hus… och det är att fira jul tillsammans med min bästa vän och barnens gudmor tillsammans med hennes J varje år. Och i år kändes det lite extra speciellt att fira, då hon snart ska ta sitt pick och pack och flytta till Amsterdam, där hon numera kommer jobba.

Alltså den kvinnan är något utöver det vanliga ska ni veta… och vi är så makalöst olika.. eller ja framförallt så lever vi helt olika liv. Men trots detta så finns vi där, och lyssnar på varandras drömmar och bekymmer. Vi dömer aldrig varandra… vi lär oss av varandra och vet ni… jag skulle ALDRIG klara av ett liv utan min Sofie<3

När Sofie och hennes J parkerade utanför huset stod barnen spända av förväntan och fullkomligt hoppade av glädje i fönstret. Jag fick strängt hejda som att öppna dörren och springa barfota ut och möta dom. Är inte det kärlek så säg<3

 

Eftersom vi alla var måttligt trötta på all julmat som florerat dessa juldagar så bestämde vi oss för att bjuda på hemmagjord pizza. Eftersom Sofie är Vegetarian sedan några år tillbaka, experimenterade vi fram en urgod pizza som ni bara måste testa… En pizza med grönkål, getost, granatäpple och som serverades med fikonmarmelad som man fick klicka på själv! Helt ljuvlig!

Till efterrätt tyckte jag att det skulle passa med något som INTE var så mastigt, utan mer fräscht… det blev en exotisk fruktsallad. Jordgubbar, hallon, melon, clementiner, kiwi, banan, vindruvor och mango serverades i cocktailglas tillsammans med vispad grädde och chokladknappar. MUMS!

Dessa perfekt efterrättsglas hittar ni här.

Barnen fick öppna sina paket från Sofie och J och naturligtvis ge dom sina paket<3

Helt enkelt en fin kväll med så himla mycket kärlek<3

Förstå att jag i vår kommer få åka och hälsa på henne i Amsterdam, bland blommande tulpaner och skvalpande kanaler. UNDEBART! <3

Nej nu är det läggdags för min del;) 

Kram Nathalie<3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sallys hus

    Men ååå… jag blir alldeles gråtig… SÅ fint!!
    Sån vänskap ska man verkligen hålla hårt i och vara rädd om <3
    Ni ser ut att ha haft en mysig jul trots din sjuka……å ert hus är ju liksom som taget ur en saga…som gjort att fira jul i!

    Kraaaaaaaam sötis och god fortsättning och gott nytt år!