Våran Julafton blev inte riktigt som jag tänkt mig! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Våran Julafton blev inte riktigt som jag tänkt mig!

innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3

Idag tänkte jag berätta om hur våran julafton blev…

Det började med att jag var den som vaknade först av alla… Vilket innebar att jag kunde smyga runt i mitt nattlinne och tända en värmande brasa och en massa ljus till tonerna av julmusik som spred stämning över huset.

Så klart var Doris vaken tillsammans med mig… och tassade med runt för att titta vad jag pysslade med!

Dukningen hade jag som vanligt ornat med dagen innan så jag skulle slippa tänka på det när julaftonsmorgonen var kommen.

Tomten hade naturligtvis ätit upp gröten och pepparkakan som barnen ställt i kvällen innan och lämnat ett par paket i deras julstrumpor;)

Ni kan tro att barnen jublade när dom kom ner alldeles sömndruckna och yrvakna efter en god natts sömn.

När alla i familjen vaknat dukades det fram julfrukost till utsikten av en oerhört vacker dag som började vakna till liv utanför de stora glaspartierna.

Alicia var julfin i en klänning hon fått av mormor som ni hittar här.

Milian som precis fick feberfrossa när skjortan skulle på ville hellre ha på sig en skön tröja… vilket han naturligtvis fick… lille plutten!

Efter paketöppning och fika framför sista avsnittet av julkalendern (vad tyckte ni om den?) började jag få en riktigt huvudvärk… så efter att ha insett att varken ipren eller alvedon skulle hjälpa mig fick jag gå och lägga mig medans de andra i familjen åkte vidare på julfirande… själv sov jag sisådär 4-5 timmar och vaknade upp när klockan var 17 och kände mig inte allt för pigg även om jag ändå mådde lite bättre.

Så Snickaren och barnen fick fira jul med Snickarens familj utan mig, vilket var väldigt tråkigt! Dock blev dom inte alls sena hem i och med att stackars Milian inte alls mådde bra på kvällskvisten och ville hem till sin säng.

Så man kan säga att våran julafton slutande i sjukstuga!

Ha en fin kväll kära ni<3

Kran Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Åhhh, så tråkigt… Men ni är lång ifrån ensamma. 3/4 delar av vår stora bullriga familj ligger nerbäddade från självaste julafton.. och nu ligger även jag och maken!! Hoppas ni mår bättre nu..
    Kryakramar från Kate