Dan före dopparedagen! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Dan före dopparedagen!

innehåller annonslänkar

God eftermiddag finaste ni<3 

Hur har ni det i stugorna? Har ni kommit in i jullunken? eller stressar ni runt som yra höns? Är det inte konstigt det där? Att man längtar så efter julledigheten, men att när den väl börjar närma sig så stressar man som bara den! Nu känner jag mig klar i alla fall… Allt är städat, paketen inslagna, barnen har ställt ut gröt till tomten och bordet är dukat inför morgondagens julfrukost.

Mina två senaste dagar har varit en pärs… inte för att julen närmar sig… utan för att jag knappt har kunnat röra mig på grund av min träningsvärk i benen efter mitt träningspass i torsdags! Alltså, jag tror inte ni förstår… det har liksom varit så illa att jag har fått krupit upp för trappen till övervåningen, och att ta sig ner, ja det ska vi inte ens prata om;) Har någonting ramlat på golvet så har jag fått skita i att ta upp det om jag inte lyckats använda mina griptår till att fiska upp det. Japp, en riktigt pärs helt enkelt… men nu börjar kroppen mer att få en “normal” typ av träningsvärk… thanks god! Som tur är är jag inte alls avskräckt trots detta, utan ska boka in mig på samma pass nu på torsdag igen;)

Just nu väntar vi in barnens mormor och moster för att åka hem till min kära pappa med familj och klä granen och bara ha en riktigt mysig minijul! Vi har gjort det till en tradition, att fira tillsammans med min pappa med familj kvällen innan… det är så smidigt och mysigt, när man har många olika familjer att åka till under självaste julafton.

Min klänning kommer från mitt absoluta favoritmärke, och ni hittar massa fina plagg från samma märke här.

 

Önskar er en underbar kväll bästa ni… och hörrni… försök att varva ner och inte ha för höga krav:) 

Kram Nathalie<3

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.