En dag som gått i ett och sjukstuga på det… – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

En dag som gått i ett och sjukstuga på det…

innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Idag, fredag vilket innebär första dagen på julledigheten! Snickaren har varit iväg på julfirande med sitt jobb hela dagen, vilket innebär att jag och barnen fått roa oss själva idag.

Dagen började vid en si sådär 06.00 när dom små trollen tyckte att det var dags för mamsen att vakna till liv…. vi bestämde oss snabbt för att ta med våra täcken ner i soffan och mysa framför tvn och äta en god frukost.

Efter detta har dagen gått i ett… vi har slagit in julklappar, pärlat, målat, handlat mat (och jag kan säga att jag trodde barnen eller ja snarare lilla Flisan;) skulle riva hela ica…), fikat, griljerat julskinka, testat att försöka göra en snögubbe vilket var lönlöst eftersom det absolut inte var kramsnö, bakat pepparkakor och mycket, mycket mera… ja det gäller att ha saker att sysselsätta sig med när man har två små rastlösa små trollungar<3 Annars har dom liksom en tendens att halvt slå ihjäl varandra!

Nu på kvällskvisten såg jag att Milian blev lite däven och fick efter en lång stunds övertalning honom att gå med på att ta en temp… japp, febern hade kommit på besök och han hade så himla ont i kroppen, stackaren:( Han vägrade dock att ta något mot febern… så jag hoppas innerligt att han kan härda ut natten ändå. Lilla grodan<3 och hoppas för guds skull att vi får vara friska till julafton!

Annars insåg jag idag när vi skulle ut och busa i snön att jag INTE har någon vinterjacka som passar längre… så jag kan säga att jag i panik fick sätta mig ner och beställa hem denna som jag hoppas kommer sitta bra och vara lagom varm.

Skulle även behöva ett par nya termobyxor nu till alla dagar med pulkaåkning och bus i snön…

Detta tycker jag är fasligt svårt… har i alla fall fastnat för dessa och dessa... vad tror ni? Har ni några tips på snygga termobyxor som sitter skönt?

Ha en fin kväll bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ekenäsliv

  Å nej… hoppas han piggar på sig snabbt. De kan ju få febertoppar de där grynen <3
  Ta hand om dig och er och så önskar jag Er en riktigt härlig och mysig jul.
  Varma julkramar Anna

 2. Kate

  Ha ha ha… skrattar gott åt hur mycket man kan hinna med på en dag med små barn… Jag driver ju eget som dagbarnvårdare, så jag vet…
  Men verkligen tråkigt om Ni får sjukstuga nu till jul…:(
  Varma vinterkläder köper jag ofta lokalt då jag vill pröva mig fram, men det är A & O när man har barn – och eller hund!!!
  Krya på Er nu och önskar Er en GOD JUL !
  Kraaam Kate